Діагностичний центр

Експерти, лікарі вищої категорії і кандидати медичних наук, доценти та асистенти клінічних кафедр медичного університету, націлені на «мозковий штурм» для вирішення складних ситуацій в області внутрішньої медицини, кардіології, спортивної медицини, акушерстві та гінекології. У клініці активно використовується віддалений аналіз кардіологічних досліджень; холтерівське моніторування ЕКГ, яке полягає в тривалій реєстрації ЕКГ в умовах щоденної активності пацієнта з подальшим аналізом отриманої записи - це лише незначна частина можливостей

• пн - пт : 9:00 - 18:00
  • сб : 9:00 - 16:00
  • нд : вихідний

вул. Павла Полуботка 52

Деснянський, м.Чернігівська

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Конкретно, фахово, якісно проведено обстеження

Григорій, 27.04.26

Візитом у клініку ми дуже задоволені. Лікар дуже добре проконсультував нас за результатами діагностики.

Катерина, 25.04.26

Дякую за професійне та спокійне виконання моїх забаганок. Візит пройшов дуже добре.

Ганна, 07.04.26

Я дуже задоволена відвідуванням в клініку. Порекомендувала своїм знайомим звертатись саме в цю кліінку.

Лілія, 06.04.26

Все добре було на візиті у клініку. Лікар, який виконував діагностику, уважний. На рецепції адміністраторки уважні, мені все сподобалося.

Григорій, 31.03.26

Мені сподобалося обслуговування клініки і як мене прийняли. Дякую їм за теплий прийом.

Сергій, 20.03.26

Візит у клініку пройшов нормально, дякую.

Світлана, 19.03.26

Візит у клініку пройшов добре.

Лариса, 05.03.26

Все було дуже комфортно та ввічливо. Все було добре я задоволена візитом

Катерина, 28.02.26

Все дуже сподобалося у цій клініці, обслуговування тут було на висоті.

Світлана, 10.02.26
Центри поблизу