Діагностичний центр

Діагностичний центр «Діагност КТ» спеціалізується на багатошаровій комп'ютерній томографії органів та систем людського тіла. Всі дослідження в центрі Діагност КТ проводяться на 16-зрізовому спіральному комп'ютерному томографі Brilliance IDT виробництва Philips (США). Перевагою центру є мінімальне променеве навантаження під час дослідження, комфорт пацієнта під час процедури, коротка тривалість сеансу діагностики (1 хвилина). Видача знімків та цифрового запису пацієнту на руки одразу після дослідження.

• пн - пт : 9:00 - 19:00
  • сб : 10:00 - 15:00
  • нд : вихідний

пр-т. Лобановського, 17, каб. 150

Солом'янський,

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

У клініці дуже гарне ставлення до пацієнтів, візит пройшов дуже добре. Нам тут все підійшло і дуже сподобалося, дякую.

Валентина, 18.03.26

Мені сподобалося, що в клініці приємний персонал.

Валентина, 24.02.26

Був записаний на КТ діагностику, все пройшло чудово. Діагностику виконали швидко, вчасно, я одразу отримав результати, дуже дякую, я повністю задоволений візитом до клініки.

Владислав, 06.02.26

Дівчата відпрацювали дуже добре організаційно

Людмила, 03.07.25

Все було добре, допомогли, зауважень не було

Дарія, 15.05.25

Все було чудово оперативно дослідження гарні

Кріхелі, 15.04.25

Діагностику провели добре, дали хороші рекомендації, лікар діагностики дуже добрий, дуже чуйна і відповідальна. На ресепшен все добре, все пояснили, ніяких нарікань. Висновок діагностики отримали на наступний день, як клініка й обіцяла

Тамара, 11.04.25

Досить нормально пройшов візит, отримав всі результати обстеження. Дякую.

Олександр, 11.03.25

Персонал клиники очень внимательный, девочки помогли мне заполнить анкету, на диагностике во всем мне помогали. Диагностику провели хорошо, записали на  диск, по моей просьбе сделали снимок. Обслуживание очень внимательное

Тетяна, 10.03.25

Клініка мене повністю влаштувала своїм комфортом та сервісом. Мені тут все дуже сподобалося.

Людмила, 05.11.24
Центри поблизу