Лікувально-діагностичний центр «Ваше здоров'я»
Діагностичний центр «Ваше здоров'я» надає можливість для пацієнтів різної вікової категорії пройти МРТ і КТ дослідження на новітній апаратурі за приємну ціну ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 8:00-14:00
- Нд: вихідний
м. Харків, вул. Клочковська, 337а. На карті
Шевченківський
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
«Ваше здоров'я» — це діагностичний центр, який надає можливість зробити якісну магнітно-резонансну томографію і комп'ютерну томографію. Тут працюють висококваліфіковані фахівці, які подбають про Вас. Ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте точний і достовірний результат вчасно.
МРТ в медичному центрі «Ваше здоров'я»
Magnetom Amira, 1,5 Тл - МРТ система закритого типу від світового лідера діагностичних систем компанії Siemens. Апарат нового покоління, який встановлений з програмним забезпеченням 2019 року, перший і єдиний в Україні томограф цієї серії. Центр використовує високопольний томограф, який дає можливість швидко і якісно проводити обстеження різних органів і систем, пацієнтів різного віку.
На обладнанні лікарі можуть проводити обстеження згідно зі світовими стандартами:
- МРТ головного мозку;
- МРТ всіх відділів хребта;
- МРТ м'яких тканин;
- МРТ суглобів;
- МРТ органів грудної порожнини;
- МРТ черевної порожнини;
- МРТ тазу.
Magnetom Amira 1,5 Тл. дає зображення з високою роздільною здатністю, що дозволяє точно виявляти патологічні зміни в організмі. Крім стандартних послідовностей: Т1 і Т2 зважені зображення (ОС), режими STIR, FatSat і DWI, наш томограф дає можливість проводити МР-спектроскопію і МР-перфузію (для діагностики новоутворень), безконтрастну МР-ангіографію (для оцінки магістральних артерій і вен) , динамічне контрастне посилення (для оцінки новоутворень і запальних змін).
КТ в медичному центрі «Ваше здоров'я»
В діагностичному центрі комп'ютерна томографія всіх органів і систем здійснюється за допомогою сучасного томографа SIEMENS SOMATOM go.Up, що має високі технічні характеристики (2019, с / н.№ 111449, виробник "Siemens Healthcare GmbH", кількість зрізів 32/64)
SOMATOM go.Up дозволяє виконувати сканування з низьким променевим навантаженням, проводити високоякісні ангіографічні дослідження судин з хорошим контрастним посиленням, субміліметровими зрізами і точною синхронізацією в часі.
Томограф обладнаний столом для досліджень з діапазоном сканування до 160 см і максимальним навантаженням 227 кг, що дозволяє сканувати пацієнтів з великою вагою.
Завдяки КТ-системі SOMATOM go.Up медперсонал може проводити більшу частину часу з пацієнтом — це підвищує ефективність підготовки, точність і контроль інструкцій, це більш зручно для пацієнта і дозволяє запобігти руховим артефактам.
Система SOMATOM go.Up заснована на новому мобільному робочому процесі, в ній реалізований ряд інноваційних рішень, які допомагають підвищити рівень комфорту для пацієнта і забезпечити високий рівень діагностики.
Перевірені відгуки про ДЦ
Очень понравилось обслуживание. Теперь в случае чего, буду идти в эту клинику.
У клініку звернулися зробити МРТ, а нас намагалися змусити підписати згоду і на лікування у них та на операції, на моє запитання навіщо? Мені відповіли, що це нібито на випадок клаустрофобії, вони зроблять укол і будуть мене лікувати! Я обурений таким нав'язуванням своїх послуг.
В клинике весь персонал вежлив, предусмотрителен, доктор которая делала мне диагностику, была очень деликатна и профессиональна. Я осталась очень довольна посещением клиники.
Очень довольна осталась сервисом клиники. Сделали вовремя МРТ коленного сустава, на месте рассказали сколько по времени будет длиться эта процедура, сразу отдали все снимки и на вайбер прислали результат. Очень осталась довольна оперативностью и успели посетить с результатами врача
Не понравился сервис клиники. Описание снимка мне пообещали выдать вечером, никто так и не выдал мне, потом перенесли на субботу тоже не выдали. Мне было нужно срочно описание забрать чтобы доктор смог назначить дальнейшее лечения. Не рекомендую