Діагностичний центр
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

ANALITYKA – це мережа лабораторних та медичних центрів для комплексної турботи про ваше здоров'я!

• пн : 9:00 - 15:00
  • сб : 8:00 - 14:00
  • нд : вихідний

просп. Науки, 3

Шевченківський, м.Держпром

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

ANALITYKA – це мережа лабораторних та медичних центрів для комплексної турботи про ваше здоров'я

За 26 років роботи ANALITYKA стала однією з найбільших медичних лабораторій м.Харкова та Полтави. А у 2024 році ми відкрили лікарський прийом і додали інструментальні методи діагностики (УЗД, ЕКГ, кольпоскопія).

Ці зміни створені для того, щоб дбати про здоров’я було легше, комфортніше, доступніше. Експертиза лабораторії відтепер доповнюється професіоналізмом лікарів, які мають 10+ років досвіду. Вони проводять консультації, призначають діагностику, розшифровують аналізи та підбирають оптимальне лікування.

Працюючи в синергії з лабораторіями, медичні центри ANALITYKA надають пацієнтам повний супровід та дозволяють ефективно відстежувати динаміку лікування.

На сьогодні працюють 18 філій у Харкові та 5 у Полтаві та області.

Спеціалісти лабораторії щодня виконують щонайменше 1000 аналізів, а список доступних послуг включає близько 700 видів.

Наші послуги:

• Лабораторні аналізи (біохімічні, гормональні, імунологічні, цитологічні, бактеріологічні, генетичні та ін.)
  • Діагностичні обстеження (УЗД, ЕКГ, кольпоскопія)
  • Консультації лікарів (гінеколог, ендокринолог, гастроентеролог тощо)
  • Обслуговування корпоративних клієнтів (страхові компанії, підприємства, медичні установи)
  • Виїзний сервіс (забір аналізів у пацієнта вдома або в офісі)

Наші переваги:

• Висока якість та точність результатів
  • Швидке отримання аналізів (деякі результати вже за кілька годин)
  • Комфортні умови для пацієнтів
  • Використання сучасного обладнання світових виробників
  • Доступні ціни та гнучка система знижок
Центри поблизу
Всі центри Харкова