674 відгуки

Інтермед на Барабашова

Діагностичний центр

В діагностичному центрі «Інтермед» досвідчені УЗД-фахівці проводять високоточні і інформативні дослідження, що дозволяють оцінити стан роботи внутрішніх органів, виявити докбрякічні / злоякісні утворення, діагностувати різні патологічні стани. ще

• Пн-Пт: 9:00-17:00
  • Сб-Вс: 9:00-15:00

вул. Барабашова, 6 а (Будівля адміністрації ТП №3 (колишня будівля обленерго)). На карті

Салтівський , м.Академіка Барабашова

В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

В діагностичному центрі «Інтермед» досвідчені УЗД-діагностики здійснюють високоточні і інформативні дослідження, що дозволяють оцінити стан роботи внутрішніх органів, виявити доброякісні / злоякісні утворення, діагностувати всілякі патологічні стани.

У «ІнтерМедіа» для проведення діагностичних процедур використовується найсучасніший УЗД-апарат від японського гіганта компанії Toshiba.

Серед переваг УЗ-апаратів даного виробника виділяють:

• можливість отримання високоточних зображень, використовуючи дану ультразвукову систему - у лікаря є можливість розглянути всі клінічно важливі деталі;
  • наявність технології, що дозволяє здійснювати відображення частин об'єкта, який досліджується. В результаті лікар отримує однорідне зображення, на якому видно найдрібніші деталі;
  • наявність технології, що підвищує контрастність зображення, а також латеральну роздільну здатність;
  • наявність технології, що дозволяє забезпечувати високу просторову здатність при збереженні високої частотності кадрів;
  • можливість глибокого розпізнавання тканин.

Види діагностичних процедур, які можна пройти в ДЦ «Інтермед»:

• брахіоцефальних судин (сонної артерії);
  • УЗД:
    • щитовидної залози;
    • черевного відділу аорти;
    • поверхневих утворень м'яких тканин і периферичних лімфовузлів (одна область);
    • групи органів черевної порожнини;
    • сечовидільної системи;
    • матки і придатків (за допомогою абдомінального / трансвагинального датчиків);
    • суглоба;
    • молочних залоз;
    • серця;
  • Інше:
    • флюорографія.

Діагностичне обладнання, що використовується в клініці «Інтермед»:

• УЗД апарат «TOSHIBA SSA-58OA Nemio XG»;
  • флюорограф цифровий «INDIaskan-01»;
  • електрокардіограф «ЕК - 12 - Т».

Клініка найгірша з клінік в яких я перебувала. Починаючи з ресепшен, некомпетентних дівчат і їхнього погляду, і закінчуючи лікарем, який перед нами закрився в кабінеті на десять хвилин. Під дверима утворилась черга і ми почали стукатися до лікаря. Лікар нас прийняв, але дуже був незадоволений. Краще вже робити діагностику в державній лікарні ніж в приватній, де хамство персоналу зашкалює. Це був мій перший і останній візит в цю клініку

Емма, 10.12.2021

Мне понравилось обслуживание в клинике.

Елизавета, 10.11.2021

клиника не плохая и персонал вежливый и исполнительный. только не удобно, сто на флюорографию живая очередь.

Наталья, 02.11.2021

Клиника удобно расположена - рядом со станцией метро, и в самой клинике приветливый персонал, хорошая атмосфера.

Екатерина, 29.10.2021

клиника мне понравилась и ремонтом и вежливым персоналом

Єва, 15.10.2021
Дивитися всі відгуки