Первоцвіт, медичний центр
Медичний центр «Первоцвіт» – широкопрофільна клініка для дорослих і дітей, де надаються послуги кваліфікованих лікарів різних спеціальностей, проводиться інструментальна та лабораторна діагностика, а також послуги з нетрадиційної медицини. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Високий професіоналізм співробітників в поєднанні з висококласним апаратним забезпеченням дозволяє правильно діагностувати захворювання ще на стадії ранніх доклінічних порушень.
Техніка в дослідницькому центрі клініки «Первоцвіт»
- Медичний центр «Первоцвіт» оснащений сучасним діагностичним обладнанням.
- Всі види ультразвукових досліджень проводяться на новітньому японському обладнанні досвідченими лікарями-діагностами. Зокрема використовується апарат Accuvix XG - ультразвуковий сканер компанії Samsung Medison. Це техніка експертного класу (версія XG) з кольоровим, двонаправленим енергетичним, тканинним, импульсно- і постійно-хвильовим доплером, тривимірним УЗД в реальному часі і еластографією.
Перевірені відгуки про ДЦ
Склалося враження що УЗіст хоч і молодий дуже кваліфікований. Ми задоволені.
В клинике чисто, уютно. Доктор УЗИ- специалист великолепный человек и приятный в общении.
Чистенько, уютно. Доктор хорошо провела исследование и все описала.
Достаточно обходительный персонал, все очень хорошо.