Оксфорд Медикал (Oxford Medical) Ірпінь
Клініка Оксфорд Медікал (Oxford Medical) - це сімейний медичний заклад, що надає своїм пацієнтам медичні послуги на європейському рівні обслуговування. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Перевірені відгуки про ДЦ
Мені все сподобалось, персонал клініки дуже ввічливий. Зверталась в клініку на УЗД органів черевної порожнини, лікар був компетентний, відповіла на всі запитання, детально пояснила, я все зрозуміла
В клініку звертався на обстеження УЗД печінки та жовчного міхура. Лікар діагностки провів огляд, дав вичерпні відповіді на всі питання, надав висновок. Потім я проконсультувався зі своїм лікарем, зауважень немає.
Все добре, дуже сподобалися лікарі, супер ендокринолог і гастроентеролог, дуже ввічливі, все пояснили. Робила узд щитоподібної залози, дуже приємно, адміністрації дівчата теж дуже ввічливі. Рекомендую.
Добре прйшов візит у даній клініці, все було нормально досить. Дякую.
Добрий день. Дякую велике,я с донькою були задоволені як нас добре прийняли і як добре обслідували мою дитину.