Діагностичний центр

• пн - пт : 8:30 - 19:00
  • сб - нд : 9:00 - 15:00

просп. Олександра Поля, 103

Центральний,

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Оперативно та швидко мені одягнули Холтер. Все пройшло добре

Максим, 03.09.25

Була в клініці на діагностиці УЗД. Мені дуже сподобалась спеціалістка, вона була дуже підтримуюча, дуже професійна та відкрита, мені було дуже комфортно з нею. Після візиту в мене залишились позитивні враження, якщо мені колись ще знадобиться, я звернусь саме в цю клініку.

Дарина, 29.04.25

Все пройшло добре в клініці, дякую.

Елвін, 18.03.25

Дуже задоволений обслуговуванням , все зробили на найвищому рівні, дякую.

Артем, 21.01.25

Клініка доволі гарна, зручна та комфортна. Нам дуже все сподобалося в цій клініці.

Антоніна, 09.01.25

В цій клініці все пройшло добредобре, дякую.

Альона, 07.11.24

Дуже все сподобалося у цій клініці. Медперсонал чудовий, лікарі прекрасні спеціалісти. Дійсно комфорт перебування в даній клініці дуже хороший.

Вікторія, 13.08.24

В клініці нам все дуже сподоблося, вс іпривітні, персонал компетентний, діагностику провели якісно, ми дуже задоволені, дякую.

Семен, 24.07.24

В клініку записувалась на холтер, висновок діагностики отримала тільки через шість днів. Довелося двічі на день дзвонити в клініку, щоб отримати результат діагностики. Лікар, який мене лікує, сказав що розшифровка холтера зроблена погано, зовсім неінформативною для лікаря. Доведеться переробляти діагностику в іншій клініці. Роботою клініки незадоволена

Анна, 21.05.24

Клініка чиста, охайна, персонал дуже ввічливий та доброзичливий, зразу вирішують питання, не очікувала прийом, все вчасно.  Я дуже задоволена лікарем УЗД, найвищий бал лікарю за роботу. Лікар дуже мені допоміг, все зрозуміло розповів. До лікаря звернуся на наступний огляд через пів року.

Світлана, 21.05.24