DailyMedical (Дейлі Медікал), медичний центр для дітей та дорослих
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Консультативно-діагностичний центр «DailyMedical» спеціалізується на сучасній діагностиці дорослих, дітей з народження і підлітків. Всі діагностичні дослідження проводяться провідними лікарями-діагностами Дніпропетровська на експертному обладнанні, серед якого ультразвуковий апарат преміум класу LOGIQ C5 Premium від GE Healthcare (Великобританія). Також в медичному центрі «DailyMedical» маленьким пацієнтам видається широкий спектр функціональної діагностики головного мозку, серця, легенів, діють комплексні програми обстеження всього організму. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Дніпропетровський консультативно-діагностичний центр «DailyMedical» є сучасним медичним центром, де крім медичної допомоги, пацієнтам виявляються експертні діагностичні послуги під керівництвом провідних фахівців функціональної та ультразвукової діагностики міста.
Перелік досліджень, які проводяться в медичному центрі «DailyMedical»:
- ультразвукові дослідження:
- УЗД органів черевної порожнини і кожного органу окремо;
- УЗД малого тазу;
- УЗД щитовидної залози;
- УЗД вилочкової залози;
- УЗД лімфовузлів;
- УЗД молочних залоз;
- УЗД кульшових суглобів;
- УЗД всього організму дитини до року;
- ехокардіографія (ЕхоКГ);
- (РЕГ) реоенцефалографія (РЕГ);
- (ЕхоЕС) ехоенцефалоскопія;
- (ЕхоЕГ) ехоенцефалографія;
- спірометрія і ін.
Діагностичне обладнання консультативно-діагностичного центру «DailyMedical»
Ультразвукова система преміум класу LOGIQ C5 Premium від провідного виробника Європи - британської компанії GE Healthcare. Безперечною перевагою даного апарату є його оснащення ексклюзивною технологією компанії GE Healthcare - TruScan, яка забезпечує чудову якість одержуваних зображень і майже безмежні можливості в обробці даних.
Додаткові можливості LOGIQ C5 Premium:
- Tissue Harmonic Imaging - дозволяє в рази збільшувати контрастність і деталізованість зображення;
- TruAccess - технологія для обробки «сирих» даних;
- LOGIQ View - можливість панорамного сканування з проведенням вимірів і ін.
Портативний ехоенцефалосклоп Сономед-315Р, який використовується для вимірювання лінійних структур мозку шляхом визначення міжполушарової асиметрії для діагностики об'ємних уражень. Сономед-315Р має кілька режимів проведення діагностики: А, 2А, А + А + Т, що забезпечує високу швидкість скринінгове обстежень.
Діагностичний автоматизований комплекс КАРДИО +, який поєднує в собі електрокардіограф, реограф і спірограф для діагностики роботи серця, головного мозку і легень.
Функціональні характеристики кардіографа:
- 12-канальна обробка сигналів;
- моніторинг ЕКГ - сигналу;
- автоматичний аналіз параметрів електрокардіограми;
- формування вектор-кардіограм та ін.
Функціональні характеристики реографа:
- одночасний прийом даних по трьох каналах (2 - реографічного, 1 - ЕКГ);
- автоматичний аналіз реоенцефалографія;
- автоматичний аналіз повної реовазографії та ін.
Функціональні характеристики спірометру:
- автоматичний аналіз параметрів спокійного дихання;
- автоматичний аналіз життєвої ємності легень;
- автоматичний аналіз форсованого видиху і ін.
В консультативно-діагностичному центрі «DailyMedical» з увагою і турботою ставляться до кожного пацієнта. Так, перед дослідженням дитину оглядають, діагностика проходить в невимушеній і ігровій формі без стресу.
Перевірені відгуки про ДЦ
Візит в клініку сподобався, персонал приємний, все пояснили і розказали
Візит пройшов добре, візит влаштував, зауважень немає, обслуговування сподобалося, дякую.
В клинике работают профессионалы, хорошо работают, диагностику провели качественно, быстро, все объяснили и рассказали, дали рекомендации, абсолютно никаких замечаний по приему
Оцінюю на найвищій бал, задоволена, дякую.
Дуже сподобались лікарі, сервіс та обслуговування.