Відгуки про діагностичний центр Центр хірургії та реабілітації "Геліос" на вул. Ламана, 17
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
УЗД відбулося з невеликим запізненням, але все інше сподобалося.
Лікар ввічлива, нормально мені зробила УЗД.
Персонал клиники очень отзывчивый, все быстро и хорошо, мне все понравилось, единственное, результат нужно долго ждать. Дали советы и рекомендации как правильно и что делать, чтобы результат был правильный
Дуже гарне обслуговування. Буду рекомендувати своїм знайомим та родичам, щоб в цю клініку звертались.
Все пройшло чудово, гарні спеціалісти, візит пройшов швидко, без затримань та нарікань.
Дуже хороші персонал та обслуговування. Все пройшло швидко, якісно та комфортно.
Дуже класна клініка і працюють гарні спеціалісти. Рекомендую
Дуже сподобалась клініка, дуже уважний персонал та лікарі!
Я осталась довольна визитом в клинику, всё прошло просто замечательно! Как бы хотелось, чтобы такое обслуживание было во всех клиниках, особенно в государственных! Девочки приветливые, специалист, который делал мне диагностику, профессионал! Всё прошло превосходно! Осталась довольна.