Діагностичний центр

Діагностичний центр «Медіскан Груп Черкаси» надає послуги найвищої якості за рахунок професіоналізму лікарів і кращого діагностичного обладнання. Завдяки комплексному підходу до діагностики навіть зневірені пацієнти знаходять в клініці відповіді на питання щодо стану свого здоров'я

• пн - пт : 8:00 - 18:00
  • сб : 8:00 - 16:00
  • нд : 8:00 - 20:00

вул. Дахновська, 52

Черкасская область,

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Візит в клініку пройшов добре, діагностику провели швидко

Вячеслав, 27.02.26

Хороша клініка, приємний персонал

Владислав, 16.02.26

Клініка ця мені дуже подобається, кілька разів уже проходила обстеження. Тут завжди надають детальний опис, все описують чітко. У клініці комфортно знаходитися і у клініці прекрасні та хороші спеціалісти.

Оксана, 13.02.26

Добре пройшов візит, усім залишився задоволений.

Роман, 11.02.26

Мені все сподобалося на візиті у клініку, гарне обслуговування.

Анна, 07.02.26

Чудово пройшов візит. У клініці привітний медперсонал, все було тут добре. Дякую.

Ілона, 06.02.26

Все дуже сподобалося у цій клініці, тут було все зручно та комфортно.

Дарія, 05.02.26

Ми дуже задоволені візитом до клініки, робили діагностику МРТ, все пройшло чудово, дуже гарна клініка, все якісно виконали, ми швидко отримали результати обстеження, дуже дякуємо!

Тимофій, 01.02.26

Я був записаний на МРТ діагностику в цю клініку, все пройшло прекрасно, діагностику провели на найвищому рівні, дуже гарна клініка та дуже гарне обслуговування, дякую.

Сергій, 28.01.26

В клинике мены встретили вежливо, все оформили и отвели на процедуру. Все прошло отлично

Рустем, 18.01.26
Центри поблизу