Відгуки про діагностичний центр НІМЕЦЬКИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
В клініку зверталась на обстеження МРТ і КТ. Дуже все сподобалось, оцінюю роботу клініки найвищим балом. В клініці дуже гарно, персонал гарно ставиться до клієнтів, дуже хороший підхід до людини. Все було на вищому рівні!
Виконувала діагностику УЗД в цій клініці. Все пройшло чудово, все дуже швидко, чітко та якісно виконали, клініка та лікарі дуже гарні. Я повністю задоволена візитом, дякую.
Виконувала МРТ діагностику в цій клініці, все пройшло чудово, ставлю найвищий бал. Дуже гарна клініка, чудові співробітники, виконали діагностику якісно. Дякую, візитом я задоволена.
В клініку зверталась на МРТ головного мозку, прийом пройшов добре. Дівчата в усьому допомагали, відповідали на всі запитання. Я залишилась задоволена візитом в клініку
Ми виконували діагностику МРТ в даній клініці. Нам все дуже сподобалось, ставимо саму високу оцінку. Дуже гарна клініка, привітний персонал. Дякуємо, візитом дуже задоволені.
Робив МРТ діагностику в клініці, мені все дуже сподобалось, ставлю п'ять балів за візит, все пройшло досить комфортно, швидко, зручно, дуже гарні лікарі в цій клініці. Дякую.
Вже не вперше відвідую клініку. Всім задоволений.
Всім задоволена .Дуже комунікабельні комфортно було перший раз відвідувала . Все сподобалось
Все було чудово у цій клініці. Опис отримали швидко після обстеження, медперсонал у клініці дуже привітний. Візит пройшов просто прекрасно, нам сподобалося. Дякую.
Приділили увагу все було добре. Лікар та персонал в клініці все сподобалось
Все пройшло просто чудово, виконував діагностику в клініці, все було досить зручно, лояльно, комфортно, зауваження в мене відсутні. Дуже гарна клініка, візитом я задоволений.
Клініка супер, нам тут дуже все сподобалося. Дякуємо.
Дуже все сподобалося у цій клініці, все було на найвищому рівні.
У клініці дуже все сподобалося, все було просто супер. Дякую
Сподобалось обслуговування . Було все добре уважно та швидко. Швидке отримання результатів це також важливо
Мені все сподобалось. Було хороше ставлення. Все супер.
Ми задоволені візитом в клініку, звертались на обстеження МРТ. Персонал клініки дуже приємний, ввічливий, обстеження провели дуже швидко, тактовно, нам сподобалось
Візит пройшов добре в цій клініці, все було максимально комфортно, дійсно усім залишилися задоволені.
Візит пройшов дуже гарно. У клініці всі були ввічливі та професійні, лікарі та медперсонал виконали свою роботу швидко та якісно. Все дійсно було добре у цій клініці, нам все дуже сподобалося.
Все дуже сподобалося у цій клініці. Візит пройшов добре.
Все добре було на діагностиці, звертатимуся згодом, дякую.
Загалом візит пройшов непогано. Проходила діагностику МРТ головного мозку з контрастуванням. На мою думку, цю діагностику можна було пройти й без контрастування. Адже за результатами обслідування і так було видно, що там все добре. Обстеження проводить лікар - спеціаліст, який все і так чітко бачить. Це лишня трата коштів, але у клініці мене запевняли що у них по іншому не може бути. Ось це трішки мені не сподобалося.
Дуже задоволені обслуговуванням, персонал чудовий, компетентні лікарі, звертатимемося тільки в цю клініку. Дякую!
Комфорт у клініці цій просто відмінний, медперсонал прекрасний. Обслуговування просто неймовірне, я дуже залишилася задоволена, як пройшов візит у даній клініці.
Все влаштувало в клініці, зауважень не маю, все добре, дякую.