Відгуки про діагностичний центр Оптіма медікал сервіс
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
По діагностиці все було добре, а ось сама клініка на 4*
Все чудово. Дуже приємний адміністратор клініки, вона дуже делікатна та намагається всіх підтримати та всім допомогти, щоб відвідувачі відчували себе комфортно. Візитом дуже задоволені.
Дуже все сподобалося в даній клініці. Все було чудово.
На діагностиці лікар УЗД спеціаліст розповів все що мене цікавило, на всі питання відповів, візитом в клініку залишилася задоволена
Все було чудово у цій клініці, мені сподобалося.
Гарне обслуговування, клініка влаштувала, дякую.
Сподобався сервіс, відношення людей, що там працюють, в принципі в цілому все правильно зробили.
Дуже подобається ця клініка, уже неодноразово користуюся послугами цієї клініки, Все пройшло, як завжди чудово та добре.
Персонал клініки дуже привітний, дуже мені допомогли. УЗД спеціаліст грамотний. Все сподобалося
Дуже комфортно було у клініці. Все дуже добре пройшло.
Все було дуже добре. Лікар, який робив УЗД, дуже дивовижна людина, дуже мені сподобалася. Лікар дуже ввічлива, старалася в усьому мені допомогти. Клініка теж дуже сподобалася, клініку знайшла випадково, але буду надалі звертатися саме в цю клініку
Сподобалось як лікар УЗД усе пропрацювала та зробила. В клініці усі були уважними.
Все добре. Все сподобалося. Нормально все пройшло.
Прийняли за часом, лікар що робила УЗД, була уважною. Усе задовольнило.