Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Генератор в клініці
  • Wi-Fi зона

MSmed – сучасний багатопрофільний медичний центр у Борисполі. До послуг відвідувачів прийом вузьких спеціалістів: кардіолог, невролог, отоларинголог, дерматовенеролог, гінеколог, інфекціоніст, ревматолог, педіатр, сімейний лікар. Окрім доказової медицини у МЦ використовуюються допоміжні методи профілактики та лікування – гірудотерапія, тарготерапія, аурикулотерапія, тейпування. Працює масажний кабінет. У партнерстві з мережею лабораторій INVIVO відкрито пункт забору аналізів – більше 600 видів досліджень.

• пн - пт : 8:00 - 18:00
  • сб : 8:00 - 14:00
  • нд : вихідний

вул. Віктора Йови, 1

Без района,

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Обстеження провели швидко і якісно, мені все сподобалося

Іванна, 02.05.26

Євген, 21.04.26

Руслан, 15.04.26

Зверталася в клініку на УЗД, лікар мене дуже гарно подивилася, я дуже задоволена. Лікар дала мені рекомендації, все дуже добре пояснила, ми гарно поспілкувалися. Якщо буде необхідно, буду в клініку звертатися ще

Тетяна, 11.04.26

Оксана, 10.04.26

Добре пройшов візит, все дуже сподобалося у цій клініці.

Олександр, 07.04.26

Все було супер! Зверталась в клініку на діагностику, мені дуже сподобалося. Лікар діагностики приємна, хороша. В клініці все чудово, гарний персонал, всі молодці, я задоволена візитом

Євгенія, 31.03.26

Марина, 30.03.26

В клініці нас привітно зустріли та провели до кабінету діагностики. Все пройшло чудово.

Софія, 21.03.26

Мені сподобалося обслуговування у клініці, пояснення щодо діагностики.

Ілля, 17.03.26
Центри поблизу