Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дітям |
---|
Colgate Elmex Детская зубная паста для детей с первого зуба и до 6 лет разработана для ежедневного ухода и защиты за мягкой зубной эмалью, которая еще полностью не сформировалась. Имеет приятный, мягкий, но не сладкий вкус, не провоцирует ребенка к проглатыванию зубной пасты.
Содержание аминофторида адаптировано к потребностям организма ребенка в возрасте до 6 лет.
Небольшое количество пасты нанесите на зубную щетку. Чистите зубы в течение 2х минут, после чего промойте рот водой. Улыбнитесь!
Не забывайте чистить зубы два раза в день и менять зубную щетку каждые 3 месяца.
Вода, олафлур-фторсодержащее вещество, арома масла, сахарин, лимонен, сорбит.
Придбати Зубна паста Elmex Kids, 50 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Зубна паста Elmex Kids, 50 мл серед різних аптек міста становить 120.23 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Зубна паста Elmex Kids, 50 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Зубна паста Elmex Kids, 50 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Зубна паста Elmex Kids, 50 мл?” перед замовленням препарату.