Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим |
---|
Неперевершений омолоджуючий ефект сироватки Філорга Ліфт-Дизайнер забезпечується за рахунок революційної формули на основі інгредієнтів, які використовуються в ін'єкційних препаратах.
Відразу після нанесення продукт має виражену підтягуючу дію, помітно омолоджує і відновлює пружність шкіри.
У комплексі з іншими засобами серії Filorga Lift-Designer Sérum Ultra-Liftant дозволяє досягти стійкого ліфтинг ефекту за 7 днів (згідно з результатами самооцінки пацієнтів, середній вік - 60 років). Сироватка має ультралегку текстуру, моментально вбирається і освіжає колір обличчя.
Роликовий аплікатор призначений для додаткового стимулювання тканин шкіри до самостійного відновлення.
Активні компоненти:
Ультра-чуттєва текстура сироватки швидко вбирається, і шкіра відразу ж підтягується, а колір обличчя стає свіжішим.
Спосіб застосування
Придбати Сироватка-ультраліфтинг Filorga Lift-Designer, 30 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Сироватка-ультраліфтинг Filorga Lift-Designer, 30 мл серед різних аптек міста становить 2,350.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Сироватка-ультраліфтинг Filorga Lift-Designer, 30 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Сироватка-ультраліфтинг Filorga Lift-Designer, 30 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Сироватка-ультраліфтинг Filorga Lift-Designer, 30 мл?” перед замовленням препарату.