Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Filorga C-Recover концентрат для всіх типів шкіри. Ефективний курс для сяйва шкіри, для будь-якого віку і типу шкіри.
Відновлюючий концентрат С-рекавері - це заряд вітаміну С проти втоми шкіри. Він містить:
Сліди втоми зникають, шкіра сяє свіжістю і виглядає більш молодою.
Спосіб застосування
Наносити ніжними масажними рухами на чисту шкіру обличчя, шиї і декольте щоранку до нанесення денного крему. Уникайте нанесення на зону навколо очей і відкриті рани.
Склад
Aqua (Water), Ascorbic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol Laurate, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum (Fragrance), Squalane, Sucrose Palmitate, Chlorphenesin, Ethylcellulose, Propylene Glycol Isostearate, Glyceryl Linoleate, Polysorbate 60, Triethanolamine, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Chlo
Придбати Концентрат для обличчя Filorga С-Recover проти ознак втоми для сяйва шкіри, 3 х 10 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Концентрат для обличчя Filorga С-Recover проти ознак втоми для сяйва шкіри, 3 х 10 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Концентрат для обличчя Filorga С-Recover проти ознак втоми для сяйва шкіри, 3 х 10 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Концентрат для обличчя Filorga С-Recover проти ознак втоми для сяйва шкіри, 3 х 10 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Концентрат для обличчя Filorga С-Recover проти ознак втоми для сяйва шкіри, 3 х 10 мл?” перед замовленням препарату.