Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Форма випуску: | Крем |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Формула крему Філорга Ліфт-Структура базується на активних компонентах, які використовуються для проведення ін'єкційних процедур. Тому, разом з іншими продуктами серії, інноваційний крем дозволяє видимо підтягнути і омолодити шкіру за 7 днів.
За результатами самооцінки учасників дослідження, через 14 днів застосування Крем Ліфт-Структура виявився на 73% ефективніше класичного антивікового догляду.
Завдяки насиченій текстурі Filorga Lift-Structure Crème Ultra-Liftante «ковзає» по шкірі, прекрасно розподіляється по обличчю, моментально дарує їй сяйво і пружність.
Дані самооцінки учасників із середнім віком 65 років через 7 днів застосування засобу:
Активні компоненти:
Придбати Крем-ультраліфтинг Filorga Lift-Structure для всіх типів шкіри, 50 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Крем-ультраліфтинг Filorga Lift-Structure для всіх типів шкіри, 50 мл серед різних аптек міста становить 2,296.8 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Крем-ультраліфтинг Filorga Lift-Structure для всіх типів шкіри, 50 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Крем-ультраліфтинг Filorga Lift-Structure для всіх типів шкіри, 50 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Крем-ультраліфтинг Filorga Lift-Structure для всіх типів шкіри, 50 мл?” перед замовленням препарату.