Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Таблетки |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
діюча речовина: спіраміцин;
1 таблетка містить спіраміцину 1 500 000 МО або
1 таблетка містить спіраміцину 3 000 000 МО;
допоміжні речовини: кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат, крохмаль прежелатинізований, гідроксипропілцелюлоза, натрію кармелоза, целюлоза мікрокристалічна; оболонка: титану діоксид (Е 171), макрогол 6 000, гіпромелоза.
Лікування інфекцій, спричинених мікроорганізмами, чутливими до спіраміцину:
- Підтверджений тонзилофарингіт, спричинений бета-гемолітичними стрептококами групи А (як альтернатива лікуванню бета-лактамними антибіотиками, особливо якщо вони не можуть бути застосовані).
- Гострий синусит (зважаючи на мікробіологічні характеристики інфекції, застосування макролідів показане, коли лікування бета-лактамними антибіотиками є неможливим).
- Суперінфекція при гострому бронхіті.
- Загострення хронічного бронхіту.
- Негоспітальна пневмонія у пацієнтів, які не мають факторів ризику, тяжких клінічних симптомів, клінічних факторів, які свідчать про пневмококову етіологію захворювання.
У разі підозри на атипову пневмонію застосування макролідів є доцільним незалежно від тяжкості захворювання та анамнезу.
- Інфекції шкіри з доброякісним перебігом: імпетиго, імпетигінізація, ектима, інфекційний дермо-гіподерміт (особливо бешиха), еритразма.
- Інфекції ротової порожнини.
- Негонококові генітальні інфекції.
- Хіміопрофілактика рецидивів гострої ревматичної гарячки у хворих, у яких алергія на бета-лактамні антибіотики.
- Токсоплазмоз у вагітних жінок.
- Профілактика менінгококового менінгіту в осі
Починаючи з 1 серпня 2022 року згідно із законом “Наказ МОЗ України від 21.07.2022 р. № 1284” придбати Роваміцин таблетки 1 500 000 МО №16 можливо лише за наявності електронного рецепту. А вже з 1 квітня 2023 року було внесено зміни до закону, згідно з “Наказом МОЗ України від 15.03.2023 № 494” він поширився на інші препарати, зокрема всі рецептурні лікарські засоби.
За допомогою сервісу Doc.ua - Eрецепт за 10 хвилин ви можете отримати рецепт на ліки у Києві та Україні щоб купити Роваміцин таблетки 1 500 000 МО №16 . В умовах нашого часу похід до лікаря не завжди є можливим. Наш сервіс покликаний вирішити проблему неможливості оффлайн відвідування спеціаліста. Не виходячи з дому, за допомогою Doc.ua – Eрецепт пройдіть консультацію лікаря з подальшою можливістю отримання рецепту на Роваміцин таблетки 1 500 000 МО №16 .
Наявність декларації із сімейним лікарем не є обов'язковою умовою.
Придбати Роваміцин таблетки 1 500 000 МО №16 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Роваміцин таблетки 1 500 000 МО №16 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Роваміцин таблетки 1 500 000 МО №16, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Роваміцин таблетки 1 500 000 МО №16?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Роваміцин таблетки 1 500 000 МО №16?” перед замовленням препарату.