Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Таблетки |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
діюча речовина: адеметіонін;
1 таблетка містить 760 мг адеметіоніну 1,4-бутандисульфонату в дозі, що еквівалентно 400 мг адеметіоніну;
допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна; кросповідон; кремнію діоксид колоїдний безводний; магнію стеарат; метакрилатний сополімер (тип А); поліетиленгліколь (макрогол) 6000; титану діоксид (Е 171); заліза оксид жовтий (Е 172); тальк.
Таблетки кишковорозчинні.
Основні фізико-хімічні властивості: таблетки овальної форми, двоопуклі, вкриті плівковою оболонкою, жовто-коричневого кольору, з гладкою або злегка шероховатою поверхнею.
Засоби, що впливають на систему травлення і процеси метаболізму. Амінокислоти та їх похідні. Адеметіонін. Код АТX А16А А02.
S-аденозил-L-метіонін (адеметіонін) – натуральна амінокислота, присутня майже у всіх тканинах і рідких середовищах організму. Адеметіонін головним чином діє як коензим та донор метильної групи у реакціях трансметилювання, що є необхідним метаболічним процесом у людей та у тварин. Перенесення метильних груп (трансметилювання) також є необхідним метаболічним процесом при будуванні подвійного фосфоліпідного шару у мембранах клітин та сприяє плинності
Починаючи з 1 серпня 2022 року згідно із законом “Наказ МОЗ України від 21.07.2022 р. № 1284” придбати Рехол таблетки киш./розч. по 400 мг №24 (8х3) можливо лише за наявності електронного рецепту. А вже з 1 квітня 2023 року було внесено зміни до закону, згідно з “Наказом МОЗ України від 15.03.2023 № 494” він поширився на інші препарати, зокрема всі рецептурні лікарські засоби.
За допомогою сервісу Doc.ua - Eрецепт за 10 хвилин ви можете отримати електронний рецепт лікаря щоб купити Рехол таблетки киш./розч. по 400 мг №24 (8х3) . В умовах нашого часу похід до лікаря не завжди є можливим. Наш сервіс покликаний вирішити проблему неможливості оффлайн відвідування спеціаліста. Не виходячи з дому, за допомогою Doc.ua – Eрецепт пройдіть консультацію лікаря з подальшою можливістю отримання рецепту на Рехол таблетки киш./розч. по 400 мг №24 (8х3) .
Наявність декларації із сімейним лікарем не є обов'язковою умовою.
Придбати Рехол таблетки киш./розч. по 400 мг №24 (8х3) можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Рехол таблетки киш./розч. по 400 мг №24 (8х3) серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Рехол таблетки киш./розч. по 400 мг №24 (8х3), а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Рехол таблетки киш./розч. по 400 мг №24 (8х3)?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Рехол таблетки киш./розч. по 400 мг №24 (8х3)?” перед замовленням препарату.