Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Оптимальное средство для защиты от летающих насекомых на открытом воздухе. Защищает от комаров, мошек и москитов. Усиленная формула гарантирует 7 часов эффективного действия. Спирали легко разъединяются, прочные и неломкие. В комплект входит удобная подставка-держатель. В упаковке 10 спиралей.
Придбати Раптор спіраль від комарів 10 шт можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Раптор спіраль від комарів 10 шт серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Раптор спіраль від комарів 10 шт, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Раптор спіраль від комарів 10 шт?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Раптор спіраль від комарів 10 шт?” перед замовленням препарату.