Приватні клініки Хмельницького (12)

Дивитись лікарів Хмельницького
За назвою
Центр хребта Postava (Постава) у м. Хмельницький
add_box Неврологія Ортопедія Травматологія Реабілітологія Вертебрологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр хребта POSTAVA надає послуги висококваліфікованих лікарів, які спеціалізуються на лікуванні хвороб хребта.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Залізняка,10на карті
Центр «Естетична стоматологія»

Центр «Естетична стоматологія»

1відгук
add_box Стоматологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
«Естетична стоматологія» – сучасна клініка, яка надає весь спектр стоматологічних послуг. Тут працюють спеціалісти найвищого рівня, якім під силу вирішення будь-яких проблем пацієнта у сфері стоматології. Кваліфіковані лікарі займаються лікуванням карієсу, пародонтиту, гінгівіту, стоматиту та інших захворювань зубів та оточуючих м’яких тканин. Обладнання та сервіс центру відповідають світовим стандартам стоматології, що гарантує комфортне та безболісне відвідування стоматолога
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Зарічанська, 11 Б (ЖК «Набережний квартал»)на карті
Стоматологія “Ветушинського”

Стоматологія “Ветушинського”

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія Ортодонтія Дитяча стоматологія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Це сучасна передова стоматологічна клініка у м. Хмельницький, з кваліфікованими лікарями, сучасним обладнанням та комплексним супроводом пацієнта. Ми допомогли 1000 пацієнтів відновити свою посмішку, допоможемо і Вам.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Львівське шосе 12/1на карті
ВА Клінік (VA Clinic), стоматологія

ВА Клінік (VA Clinic), стоматологія

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія Ортодонтія Ендодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Пародонтологія
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологія VA Clinic – це сучасна клініка, яка забезпечує високоякісне лікування зубів із застосуванням новітніх технологій. Ми дбаємо про комфорт задоволення і пропонуємо широкий спектр послуг: терапія, протезування, естетична стоматологія. Наш досвідчений лікар гарантує професійний підхід та індивідуальні рішення для кожного.
access_time_filled пн - пт : 11:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Панаса Мирного, 18Бна карті
«Оксфорд Медікал Хмельницький»
3відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Масаж ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
«Оксфорд Медикал Хмельницкий» — современный медицинский центр, который оснащен передовым лечебным и диагностическим оборудованием. В клинике предоставляют услуги опытные специалисты более 15 медицинских направлений для взрослых и детей. «Оксфорд Медикал Хмельницкий» — это качественные услуги, комфортные условия и доступные цены
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 8:00 - 15:00
ул. Подольская, 93/1на карті
Репродуктивна клініка Олени Вавринчук
add_box Акушерство Андрологія Венерологія Гінекологія Дієтологія Імунологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Wi-Fi зона
Репродуктивна клініка Олени Вавринчук спеціалізується на якісному лікуванні безпліддя (репродуктологія IVF, ICSI), веденні вагітності, пологів, реконструктивній, пластичній та плановій гінекології. Також в клініці працює школа відповідального батьківства
access_time_filled пн - пт : 16:00 - 20:00 access_time_filled вт : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Заричанская, 3/2на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр «Ясний погляд»
1відгук
add_box Неврологія Офтальмологія Педіатрія ... ще
Паркінг
Медичний центр «Ясний погляд» спеціалізується на вирішенні проблем з очима та нервовою системою (лікування головного та спиного мозку). Лікарі вищої кваліфікаційної категорії з увагою ставляться до пацієнтів, надаючи найякіснішу діагностичну та лікувальну медичну допомогу
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
Старокостянтинівське шосе, 2\1бна карті
Центр відновлення зору Анатолія Совви в Хмельницькому
add_box Офтальмологія ... ще
Паркінг
«Центр відновлення зору Анатолія Совви» - це розвинена мережа клінік у Західній Україні з потужною модернізованою лікувально-діагностичною базою. Центр в Хмельницькому пропонує комплекс сучасних діагностичних, терапевтичних методик, що сприяють ефективному лікуванню різних дефектів зору
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Святослава Хороброго, 7на карті
ЛДЦ «Ваше здоров’я»

ЛДЦ «Ваше здоров’я»

Лікувальний діагностичний центр
add_box Неврологія Травматологія КТ і МРТ ... ще
У лікувально-діагностичному центрі користуються одним з кращих якісних апаратів для МРТ-діагностики — HITACHI AIRIS ELITE, який налаштований спеціалістами високого рівня з США для того, щоб зображення, які він надає лікарю МРТ дозволили зробити справді професійне заключення. Точні результати дослідження допоможуть лікуючому спеціалісту якомога швидше вирішити проблему пацієнта
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
Шепетівка, вул. Захистників України (Валі Котика), буд. 85на карті
г. Шепетовка
Медичний кабінет «Меділор»
add_box Неврологія Оториноларингологія Педіатрія ... ще
У медичному кабінеті "Меділор" приймає дитячий лікар-отоларинголог, дитячий і дорослий неврологи, педіатр. Фахівці пропонують широкий вибір слухових апаратів спеціально адаптованих для важких порушень слуху у дорослих і дітей. Проводиться гірудотерапія (лікування п'явками), голкорефлексотерапія, озонотерапія.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Кам'янецька, 78на карті
1 2
Показати ще 2 Клінікиautorenew