В центре работают узко-квалифицированные специалисты по подологии. Более 8 лет предоставляем нашим пациентам безболезненное лечение без хирургических вмешательств. Мы объединяем все знания, которые нуждаются в решении проблем стоп и ногтей, ортониксия, ортопедия, диагностика. Применяем наилучший метод решения проблемы вросшего ногтя, о чем была написана научная работа.
Лікар, Гришкевич Олена, на прийомі дуже добре все пояснила, надала консультацію, я отримала повну інформацію, візитом дуже задоволена. Клініка комфортна, дуже гарна, чистенька
Василь 06 Июнь 2025
Відношення , консультація та сама праця лікаря все сподобалось
Ольга 05 Июнь 2025
Прийом пройшов дуже добре, якісний сервіс. Покало Аліна - гарний спеціаліст, приємна людина. В клініці все чудово!
Олександра 18 Январь 2025
Дуже професійні лікарі, все пройшло на вищому рівні, вчасно надали допомогу
Ірина 16 Декабрь 2024
Клініка хороша, все було досить добре в даній клініці. Залишилася дуже задоволена візитом.
Ганна 08 Декабрь 2024
Я задоволена візитом, все чудово, професійно надали допомогу, надали гарні рекомендації. Дуже вдячна лікарці Ользі (прізвище, на жаль, не пам'ятаю) за чудово надану допомогу.
Андрій 31 Октябрь 2024
Все добре, все ідеально.
Ірина 11 Май 2024
Дуже сподобалася дана клініка. Все чудово було.
Юрій 06 Апрель 2024
Все дуже сподобалося у даній клініці.Пройшло все супер.
Анастасія 01 Апрель 2024
Клініка сподобалася, уважний та ввічливий персонал, все зручно і комфортно, дякую.