Чернигов

по стажу arrow_upward
по количеству отзывов arrow_upward
Врач Стоматолог Іщик Анна В’ячеславівна на Doc.ua
Врач второй категории
Анна В'ячеславівна – має ІІ категорію по стоматології займається лікуванням захворювань твердих тканин зубів, ускладненого карієсу , захворювань пародонту , слизової . Проводить шинування зубів, мікропротезування фотополімерними матеріалами. Займається дитячою стоматологією .
Врач Стоматолог Вовк Володимир Віталійович на Doc.ua
Володимир Віталійович – стоматолог – ортопед, який спеціалізується на – мікропротезуванні та встановленні люменірів , вінірів ; знімному та незнімному протезуванні ; металокераміці та без металевій кераміці ; протезування Cercon ; протезування на імплантатах .
Врач Стоматолог Воронін Олександр Юрійович на Doc.ua
Олександр Юрійович – стоматолог – хірург – імплантолог . Займається видаленням зубів , видаленням кіст ; резекцією і геми секцією коренів ;пластикою вуздечок губ і язика ; кістковою пластикою ( сінус – ліфтінг ) ;реабілітацією стоматологічних хворих методом дентальної імплантації.
Врач Ортопед-травматолог Крива Святослав  Александрович на Doc.ua
Святослав Александрович врач ортопед-травматолог. Специализируется на лечении всех заболеваний суставов (артрозы, артриты), лечении сколиотической осанки, травм, переломов, спортивных травм, растяжений, ушибов. Также врач проводит реабилитацию после переломов и травм, лечения "вдовьего бугорка" и "пяточной шпоры".
Врач Анестезиолог Фесюра Анна Миколаївна на Doc.ua