Специализируется на аппаратном лечении проблем зрения (близорукость, дальнозоркость, астигматизм, амблиопия), аномалий рефракции, заболеваний глаз воспалительного характера у детей и взрослых. Проводит контактную коррекцию и подбор, изготовление очков.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 327 отзывов
Маргарита 29 Август 2025
Лікарка професійна, уважна і високий фахівець своєї справи. Рекомендую
Аріна 29 Август 2025
Наталія 28 Август 2025
Вже шість років звертаємося до цього лікаря, дуже задоволені. Дуже раді, що колись нам її порадили. В дитині упав зір, вона нам його підняла, ми зараз підтримуємо лікування, і в нас зараз майже стовідсотковий зір. Все в порядку, тому ми дуже задоволені.
Юлія 27 Август 2025
Ольга 27 Август 2025
Усе сподобалося на візиті до лікаря. Добре ставлення до дитини. Як лікар сподобалася.
Михайло 23 Август 2025
Лікарка відповіла на всі запитання які я ставила, дала поради, навіть не що стосується не тільки конкретно лікування, а загалом розповідає як вірно ставитись до свого зору, приємна у спілкуванні. Нам дуже сподобалось.
Дарина 23 Август 2025
Тетяна Миколаївна гарний фахівець, спокійна, врівноважена і розумна. Ми давно спостерагаємось у неї, надала повноцінну консультацію. Нарікань немає.
Поліна 21 Август 2025
Лікарка хороший фахівець, відповідальна, чуйна, приємна людина, віднеслась гарно до дитини і було гарне спілкування. Рекомендую
Катерина 14 Август 2025
Все добре було сподобалось на консультації . Всі привітні були в клініці