Лікар Офтальмолог Парфенюк Тетяна Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Парфенюк Тетяна Миколаївна

Спеціалізується на апаратному лікуванні проблем зору (короткозорість, далекозорість, астигматизм, амбліопія), аномалій рефракції, захворювань очей запального характеру у дітей і дорослих. Проводить контактну корекцію і підбір, виготовлення окулярів.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 327 відгуків

Маргарита 29 Серпень 2025
Лікарка професійна, уважна і високий фахівець своєї справи. Рекомендую
Аріна 29 Серпень 2025
Наталія 28 Серпень 2025
Вже шість років  звертаємося до цього лікаря, дуже задоволені. Дуже раді, що колись нам її порадили. В дитині упав зір, вона нам його підняла, ми зараз підтримуємо лікування, і в нас зараз майже стовідсотковий зір. Все в порядку, тому ми дуже задоволені.
Юлія 27 Серпень 2025
Ольга 27 Серпень 2025
Усе сподобалося на візиті до лікаря. Добре ставлення до дитини. Як лікар сподобалася.
Михайло 23 Серпень 2025
Лікарка відповіла на всі запитання які я ставила, дала поради, навіть не що стосується не тільки конкретно лікування, а загалом розповідає як вірно ставитись до свого зору, приємна у спілкуванні. Нам дуже сподобалось.
Дарина 23 Серпень 2025
Тетяна Миколаївна гарний фахівець, спокійна, врівноважена і розумна. Ми давно спостерагаємось у неї, надала повноцінну консультацію. Нарікань немає.
Поліна 21 Серпень 2025
Лікарка хороший фахівець, відповідальна, чуйна, приємна людина, віднеслась гарно до дитини і було гарне спілкування. Рекомендую
Катерина 14 Серпень 2025
Все добре було сподобалось на консультації . Всі привітні були в клініці
Софія 13 Серпень 2025
Все дуже сподобалося на візиті.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу