Имеет большой опыт работы в лечении неврологических заболеваний в разных медицинских учреждениях. Выполняет весь спектр поликлинических, диагностических и лечебных манипуляций.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 13 отзывов
Антоніна 22 Октябрь 2024
Михайло 01 Август 2024
Прийом відбувся приємно, лікар гарно поставиться до пацієнтів, добре провела огляд, все ретельно перевірила. Ми дуже задоволені прийомом
Людмила 13 Июнь 2024
Все було добре, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую
Людмила 11 Июнь 2024
Лікарка молодець, я дуже задоволена, дякую.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Віктор 30 Апрель 2024
Загалом візит пройшов нормально. Але не дуже сподобалося, що на візит виділено буквально якусь кількість визначеного часу і не можна більше провести на візиті часу, як би хотілося. Адже завжди виникають якісь додаткові питання і природно хочеться почути на них більш розгорнутіші відповіді. На жаль часу мало, адже вже повинний бути інший пацієнт і лікар не встигає все доступно пояснити.
Віктор 16 Апрель 2024
Лікарка відповіла на усі питання та приділила достатньо часу, тому візитом залишився цілком задоволеним. За потреби, обов'язково, звертатимусь ще.
Іван 05 Март 2024
Прийом мені сподобався, лікарка досвідчена, детально проконсультувала та на всі мої запитання відповіла, дякую.
Галина 22 Февраль 2024
Все добре пройшло, сподобався лікар.
Владислав 25 Январь 2024
Дуже задоволені лікаркою вона нам дуже сподобалася, як людина та як фахівець, рекомендуємо. Дякуємо!
Артем 23 Ноябрь 2023
Всё понравилось - всё что ожидал, на что рассчитывал, состоялось, поэтому остался доволен.