Львов
Врач Проктолог, УЗИ-специалист, Хирург Кусмина  Юлиана Евгеньевна на Doc.ua

Отзывы о Кусмина Юлиана Евгеньевна

Отзывов: 37
Консультация от1000 грн
Юлианна Евгеньевна – врач-хирург проктолог. Специализируется на диагностике и лечении геморроя, проктита, анальных трещинах, трофических язвах. Проводит УЗИ внутренних органов и УЗИ щитовидной железы.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 37 отзывов

Оксана 06 Июнь 2025
Взагалі дуже атмосфера хороше відношення лікаря дуже гарне.Мені насправді було комфортно, доступно все приємно було комунікувати с лікаркою. Тільки позитивні емоції
Анна 23 Май 2025
Все було гарно, чітко довго не була у лікаря, але сказала все мені сподобалося
Катерина 23 Май 2025
Дуже хороший лікар, детально все розповідає. І дуже приємна, хвилювань на прийомі не було
Анастасія 19 Май 2025
Сподобалось що швидко прийняли був зручний для мене час для запису швидко оглянув. Лікар професійний і одразу знайшли в чому справа і призначили лікування
Тетяна 17 Май 2025
Юліана Євгенівна чудова лікарка, вона дуже уважна, професіонал своєї справи, лікарка дуже детально все дослідила, пояснила нам, правильний діагноз поставила. Дякуємо.
Марина 09 Май 2025
Була вичерпна консультація, лікар дуже уважний, професійний. Була також операція, все пройшло чудово, я задоволена. Хочу подякувати лікаря за уважність та допомогу. Лікар намагалася зробити все якнайкраще, це дуже приємно і дуже важливо.
Анна 15 Апрель 2025
Все було  добре лікар відповіла на всі питання комфортне спілкування
Марія 03 Апрель 2025
Лікар дуже сподобався. Гарно пройшов візит. Дякую.
Олена 25 Март 2025
Наталія 12 Март 2025
На прийомі мені сподобалося як лікар все пояснила, повністю все мені розказала. На першому прийомі лікар назначила мені лікування. Після першого прийому і до повторного прийому я стала набагато краще себе почувати та покращилось здоровʼя. Лікар дуже компетентний!
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Львов