Врач проводит диагностику и лечение гипертонии, ишемической болезни, нарушений ритма сердца и т. д. К тому же специализируется на проведении эхокардиографии сердца, исследования морфологической и функциональной составляющей нормальной работы сердца
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 63 отзыва
Ростислав 03 Октябрь 2024
Лікар хороший фахівець. Рекомендую
Євгеній 02 Октябрь 2024
Все було супер, лікар добре проконсультував, дав поради та направлення, прийом сподобався
Анжела 30 Сентябрь 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Віктор 03 Август 2024
Олександра 18 Июль 2024
Лікар справив найприємніші враження, вдумливо розібрався з моєю ситуацією, порадив додаткові дослідження. До лікаря маю ще раз прийти, сподіваюся що проблему вирішімо
Тетяна 16 Июль 2024
Це була друга зустріч з лікарем, спілкувалися онлайн. Лікар переглянув всі мої результати аналізів, запамʼятав з яким запитом приходила. Лікар дав прості та зрозумілі рекомендації, попри те, що я знаходжусь за кордоном. Я задоволена роботою лікаря
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Тетяна 05 Июль 2024
Дуже уважний лікар, приємний у спілкуванні. Візит пройшов чудово.
Анонімно 01 Апрель 2024
Гарне враження залишилося після візиту у цього спеціаліста. Все доволі добре було.
Валентина 16 Февраль 2024
Це перший був мій візит до Кардіолога. Лікар гарно мені розповів про подальші події. Цілком задоволена візитом.