Львов
Врач Офтальмолог Сегеда Наталья Михайловна на Doc.ua

Отзывы о Сегеда Наталья Михайловна

Отзывов: 47
Консультация от750 грн
Врач из более тридцатилетним опытом работы. Училась в Медицинском институте в Днепре по специальности «Лечебное дело». Наталья Михайловна специализируется на лечении следующих заболеваний: заболевания глаза и его придатков (блефарит, конъюнктивит ячмень, халязион, кератит) аномалии рефракции (близорукость, дальнозоркость, астигматизм, амблиопия, пресбиопия) а также ведет терапевтический сопровождение глаукомы, катаракты сухой формы ВМД, ДРП и т.д.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 47 отзывов

Тетяна 09 Декабрь 2024
Лікар на прийомі не поспішала, на всі питання відповіла, все було вчасно, прийом сподобався
Оксана 21 Ноябрь 2024
Все сподобалось. Лікар дуже хороший, все проконсультувала . Залишилась задоволена. Рекомендую.
Вероніка 15 Октябрь 2024
Я задоволена , зауважень не було, все добре.
Направлено в клинику
Анонімно 18 Июль 2024
На жаль склалося таке враження що я був на візиті не в приватній клініці, а в простій державній поліклініці. Візит мій пройшов дуже швидко, на питання мої, лікар відповідала не прямо, а постійно з якимось недоговореннями. Коли почав розпитувати та цікавитися корекцією зору, відповідь була одна тільки окуляри. Також не пояснивши нічого зробили мені до продажу послуги "підбір окулярів." Без мого відома, ну звичайно що в такій ситуації я відмовився від цього. Лікар зробила скасовування, але з великим негативом. В результаті тепер доведеться знову іти до іншого офтальмолога, щоб отримати хоча б якийсь результат. Цей візит мені зовсім не сподобався.
Рома 15 Июль 2024
Я дуже задоволена роботою лікаря, максимум інформації та уваги. До лікаря буду і надалі звертатися, якщо буде необхідно
Світлана 24 Июнь 2024
Лікарка дуже уважна, запитала про історію хвороби, знайшла причину проблеми ока та призначила лікування. Я дуже задоволена.
Катерина 18 Июнь 2024
Дуже сподобався прийом, це мабуть був найкращий візит до лікаря. Лікарем дуже задоволені, хороший спеціаліст.
Ярина 16 Май 2024
Хороший лікар.
Олена 18 Апрель 2024
Ігор 13 Апрель 2024
Усе доступно пояснила, на питання, що в мене були отримав відповіді, гарно проконсультувала, тобто, я повноцінно задоволений консультацією, плюс додатково, отримав пораду звернутись ще до іншого спеціаліста. Залишився настільки задоволеним, що вже порадив її своїм знайомим.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 chevron_right

Врачи поблизости