Врач Мануальный терапевт, Невролог, Реабилитолог Малакшанидзе Зураб Гурамович на Doc.ua

Отзывы о Малакшанидзе Зураб Гурамович

Консультация от1200 грн
Доктор Малакшанидзе З. Г. имеет колоссальный опыт неврологической и реабилитационной практики, владеет обширными техниками мануальной терапии. Зураб Гурамович занимается коррекцией болевых неврологических синдромов, двигательных нарушений у спортсменов, нарушений осанки, дегенеративных поражений суставного аппарата, предоперационной подготовкой и восстановительным лечением
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 16 отзывов

Олександр 01 Сентябрь 2026
Євгеній 11 Август 2026
Все добре було на візиті. Консультація пройшла відмінно.
Ситуацию исправлено
Марія 07 Август 2026
Не можу сказати що мені сподобався прийом. Не сподобалася комунікація з лікарем, були дивні репліки про минулу пацієнтку, було знецінення моїх симптомів. Можна сказати що лікар нічим не допоміг. Я сама накидала можливі варіанти що це може бути, лікар сказав що нічим не може допомогти. Я розумію що потрібно робити дослідження, але спочатку хоча б потрібно вислухати пацієнта і виявити бажання допомогти. Спілкування з лікарем мені не дуже сподобалося
Малакшанидзе Зураб Гурамович 07 Август 2026
Вітаємо. Було розглянуто скаргу від пацієнтки на лікаря Малакшанідзе З.Г.За результатами розгляду повідомляємо, що 07.08.2026 року пацієнтка дійсно була на прийомі у лікаря-невропатолога Малакшанідзе Зураба Гурамовича. Лікарем було зібрано анамнез захворювання і анамнез життя, проведено неврологічний огляд. Було встановлено попередній діагноз.Лікар не знецінював скарги на самопочуття. Це зрозуміло, що хочеться прийти до лікаря, отримати вірний діагноз і придбати чарівну пігулку та бути здоровим. Але неможливо встановити остаточного діагнозу і призначити коректне лікування без дообстеження з такими скаргами, які можуть слугувати симптомами багатьох хвороб.Сподіваємось, що пацієнтка не знехтує рекомендованим обстеженням і знайдеться швидке рішення її проблеми.
Олександр 23 Июнь 2026
Все добре було на візиті, дякую. Сподобалося ставлення, професіоналізм лікаря, надав породи.
Валентина 18 Июнь 2026
Лікар дуже компетентна людина, приємний в спілкуванні, доступно все розказав, ми задоволені прийомом
Валерій 25 Апрель 2026
Приятное общение, грамотный доктор. Доктор дал рекомендации, прошло совсем мало времени, но рекомендации помогают. Планирую обратиться к доктору на повторный прием
Наталія 06 Апрель 2026
Найкращі враження щодо лікаря Зураба Гурамовича. Лікар сподобався
Ганна 28 Март 2026
Тетяна 17 Март 2026
У лікаря професійний підхід, прийом пройшов дуже добре, навіть більше чим я очікувала, тому що лікар досить швидко зʼясував причину мого стану і приписав лікування, яке вже допомагає
Наталія 12 Февраль 2026
1 2
Показать еще 6 Отзывыautorenew