Киев
Врач Гастроэнтеролог Ставцев  Юрий Владимирович на Doc.ua

Отзывы о Ставцев Юрий Владимирович

Консультация от990 грн
Юрий Владимирович занимается диагностикой, лечением и профилактикой заболеваний органов пищеварительной системы (колит, гастрит, панкреатит и т.д.). Проводит фиброгастродуоденоскопию
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 183 отзыва

Володимир 06 Май 2025
Було хороше відношення зі сторони лікаря, візит пройшов доволі добре. Дуже все сподобалося на візиті у цього лікаря.
Олена 25 Апрель 2025
Все було добре сподобалася що лікар був уважний
Направлено в клинику
Мілана 21 Апрель 2025
Лікар залишив неприємне враження. Я прийшла до лікаря з трьома ключовими аналізами, які давали об'єктивну картину і могли допомогти поставити обґрунтований діагноз. Замість того щоб уважно вислухати мене та розібратися в ситуації, лікар одразу поставив мені діагноз синдром подразненого кишківника, це діагностується коли все виключено і нічого не відбувається зі здоровʼям. У мене були причини, це було підтверджено результатами аналізів. На мої уточнюючи запитання, лікар реагував якось зневажливо, заперечував обʼєктивні факти, ігнорував результати попередніх обстежень. У мене склалося враження, що лікар намагався мене переконати що у мене в голові щось не так і через те у мене синдром подразненого кишківника. Лікар призначив мені три види антибіотиків без належного пояснення. Я не відчула бажання лікаря допомогти й розібратися в проблемі, лише поспішні висновки та неповага до мого досвіду. Думаю, що це було непрофесійно, я записалася до лікаря опираючись на його великий стаж, чекала що лікар мені допоможе, але так не сталося
Тетяна 15 Апрель 2025
Все пройшло добре.
Тетяна 08 Апрель 2025
Прийом сподобався. Лікар професійно дав відповіді на всі питання, дав рекомендації, назначив лікування. Лікар ставив питання, все досконально розпитав, було видно що лікар зацікавлений допомогти, а не просто по швидкому закінчити прийом. Лікарем задоволена, записалися до лікаря на повторний прийом
Катерина 25 Март 2025
Марія 17 Март 2025
Мені дуже сподобався лікар
Маряна 04 Март 2025
Лікар був дуже уважний, хороший, дуже приємний, я задоволена візитом, дуже дякую!
Дмитро 03 Март 2025
Богдан 18 Февраль 2025
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости