4.9
Ставцев Юрій Володимирович

Відгуки про лікаря Ставцев Юрій Володимирович

Лікар вищої категорії
39 років досвіду
Дорослі
Юрій Володимирович займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань органів травної системи (коліт, гастрит, панкреатит і т.д.). проводить фіброгастродуоденоскопію
Віва на Виноградарі
просп. Порика, 9Ана карті
Оболонськийм. Нивки
690 грн
Онлайн - запис
Виберіть час прийому для запису онлайн
Сб 24 Липень Нд 25 Липень Пн 26 Липень
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
118
Рекомендації
107
1
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
118 Відгуки
Рекомендую
Мария 13 Липень 2021
Я сама по образованию медик и мне крайне не понравилось, что в клинике мне пытались навязать анализы на гепатит. В клинику я пришла провериться после отравления, у меня не было симптомов гепатита. Мне это очень не понравилось
Рекомендую
Артем 08 Лютий 2021
Ощущения после приема на троечку.
Рекомендую
Евгений 01 Грудень 2020
Я дуже вдячна лікарю за приймання. Доступною мовою все пояснив та розповів, дуже ввічливий до пацієнта, вислухав мою проблему, уважно провів огляд, все розпитав що мене турбує. Все пройшло добре
Рекомендую
Віталій 09 Листопад 2020
Доктор внимательный, уделил достаточное количество времени. Приемом доволен.
Рекомендую
Дмитрий 07 Вересень 2020
Доктор профессионал своего дела!
Рекомендую
Роман 11 Серпень 2020
Доктор поставил правильный диагноз, выписал лекарства. Доктор компетентный.
Рекомендую
Светлана 12 Травень 2020
Мне очень все понравилось, в клинике все приятно и комфортно. От доктора я в полном восторге. Я изначально ехала не в клинику, а именно к этому доктору. Очень большой профессионал, хороший специалист, я очень довольна. Ничего лишнего, все что нужно объяснил, рассказал. Убедил и подсказал.
Рекомендую
Ирина 18 Березень 2020
Доктор очень понравился. Специалист в своей области. Назначил обследования, анализы. Предложил варианты лечения.
Рекомендую
Анна 25 Лютий 2020
Врач понравился, внимательный, аккуратный. Лечение помогает.
Рекомендую
Дурнев Сергей 07 Лютий 2020
Прекрасный доктор!
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ