Юрий Владимирович - профессионал в области хирургии. Выполняет как экстренные, так и плановые операции при заболеваниях кожи, груди, мягких тканей, патологиях ортопедического и гастроэнтерологического профиля, применяя местную анестезию. Помогает пациентам с грыжами, извлекает инородные предметы из тела, удаляет новообразования. Принимает детей с 1 года.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 9 отзывов
Дмитро 11 Январь 2025
Стаховський Юрій Володимирович як лікар навіть не нуль, а набагато гірше, бо своєю некомпетентністю піддав загрозі життя пацієнта. На 2 прийомі в лютому 2024 витратив декілька тисяч гривень. Як результат - лікувався свічками: після 1-го прийому обліпиховими, після другого прополісовими. Вони мали вилікувати якийсь геморой, якого там і не було практично. Симптом (кровотеча) не зник ні після перших 2-х тижнів лікування, ні після других 2-х. При чому "лікар" запевняв, що тепер все ок, а кровотеча пройде. Більше до нього не ходив. Бо лікування нічого абсолютно не змінило. Слава Богу, я за 2 місяці все ж пішов до іншого проктолога, який одразу відправив мене на колоноскопію. В мене виявили рак 4 стадії! Як результат, походів до лікаря Стаховського Юрія Володимировича, я втратив дорогоцінний час і гроші за псевдолікування. Якби не інша клініка і нормальний лікар, хтозна-чого б я дочекався, якби мав дурість продовжувати ходити та носити гроші цьому лікарю. Стан прямої кишки в мене, за словами адекватного лікаря, як у 95% людей до 40 років, і геморой взагалі себе не проявляє, а Стаховський Юрій Володимирович якимсь чином "знайшов" геморой і ще й визнав його причиною кровотечі, яку насправді спричиняла пухлина кишківника
Ольга 30 Декабрь 2024
Вызывали доктора на дом, доктор приехал вовремя, хорошо провел осмотр, у нас никаких претензий, мы очень довольны доктором.
Анонім 13 Август 2024
Не було відчуття що лікар зацікавлений моєю проблемою, цілком не дуже було комфортно спілкуватися.
Софія 26 Апрель 2024
Все влаштувало, дякую.
Денис 10 Февраль 2024
Лікування яке виписав лікар, зовсім виявилося не дієве, я знайшов в інтернеті набагато краще лікування. Діагноз який виявив цей лікар, він виявився не правильним.