Высококвалифицированный врач в области нефрологии. Занимается диагностикой и лечением широкого спектра заболеваний, таких как: цистит, пиелонефрит, гломерулонефрит, мочекаменная болезнь, почечная недостаточность и другие патологии почек.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 192 отзыва
Віктор 16 Ноябрь 2024
Уважний, доброзичливий лікар.Все пояснив докладно, сказав, які аналізи необхідно доробити. Повністю відповів на наші питання. Сподіваємося на позитивну динаміку. Консультуватиметься і надалі.
Наталія 26 Октябрь 2024
Все було супер! Прийом сподобався
Світлана 19 Октябрь 2024
Все сподобалось.
Ігор 24 Август 2024
Доктор четко, конструктивно ответил. Все прошло хорошо
Світлана 24 Июль 2024
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Володимир 03 Июль 2024
Не зважаючи на поганий мобільний зв'язок, лікар все одно зв'язався, вислухав скарги та надав консультацію.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Тетяна 29 Июнь 2024
Лікар хороший спеціаліст, відповів на всі питання, спростував попередній діагноз та призначив ще дообстеження. Я задоволена візитом.
Валентина 22 Июнь 2024
Лікар мені сподобався, консультацією задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Ірина 15 Июнь 2024
Все мені дуже сподобалося, лікар ввічливий, гарний, добре і зрозуміло все пояснює, я задоволена візитом до лікаря. Планую звернутися до лікаря на наступний прийом на онлайн консультацію
Ганна 11 Май 2024
До лікаря зверталася перший раз, перші враження хороші, я задоволена візитом. Хороший лікар, приємний, душевний. Дай Боже лікарю здоровʼя! До лікаря буду звертатися ще