Лікар Нефролог Калантаренко Юрій Валентинович на Doc.ua

Відгуки про Калантаренко Юрій Валентинович

Лікар першої категорії
Лікар надає широкий спектр послуг у галузі нефрології. Лікує пієлонефрит, гломерулонефрит, сечокам'яну хворобу, поразку нирок. Приймає пацієнтів з нирковими кольками, анурією, поліурією та болями в ділянці попереку.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 257 відгуків

Надія 05 Травень 2026
З лікарем спілкувалися онлайн. Дуже приємно, що лікар максимально швидко і чітко зібрав анамнез, дав рекомендації, протягом 10-15 хвилин надали висновок і рецепт, дуже задоволена прийомом
Тетяна 25 Квітень 2026
Дуже добрий лікар
Олена 24 Березень 2026
Консультація пройшла хорошо.
Ігор 17 Березень 2026
Ірина 12 Березень 2026
З лікарем у нас була онлайн консультація. Сподобалося спілкування з лікарем і призначене лікарем лікування, лікар відповів на всі мої запитання. Консультація сподобалася
Лариса 07 Лютий 2026
Лікар Юрій Валентинович дуже уважний відчувається його професійність .Лікар з гумором дуже уважно слухає , гарно рекомендує вдається в усі проблеми . Професійна людина мені сподобалось на візиті.
Дмитро 17 Січень 2026
Все дуже сподобалося.
Владислав 17 Січень 2026
Все супер було на візиті. Дуже все сподобалося.
Олена 06 Січень 2026
Лікар досвідчений, мені сподобалось. Все доступно розказав, дав рекомендації що потрібно робити, дуже допоміг. Я задоволена візитом
Тетяна 03 Січень 2026
Лікар уважний, компетентний та відповідальний. Відчувається професіоналізм. Чіткі пояснення, коректне лікування. Особливо цінною, що після консультації не залишається запитань. Чудовий лікар. Щиро рекомендую із задоволенням!!!
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу