Квалифицированный взрослый дерматовенеролог, детский дерматолог. Занимается лечением заболеваний кожи, ногтей и волос. Проводит удаление новообразований методом электрокоагуляции и жидким азотом.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 27 отзывов
Юлія 18 Ноябрь 2024
Лікар дуже сподобався. Візит пройшов нормально.
Еліна 14 Октябрь 2024
Все було добре, інформативно. Мені сподобалось.
Галина 29 Июль 2024
Мені все сподобалося, лікар обслужила мене швидко, була ввічлива, виписала рецепт, буду лікуватися, я задоволена візитом до лікаря
Олександр 22 Май 2024
Первинним прийомом залишився здвоолений, буду продовжувати співпрацю з лікаркою, дякую.
Ірина 01 Май 2024
Мені дуже подобається ця лікарка, я дуже задоволена, бо маю гарні результати після прийому лікування, що вона призначала. Лікарка дуже охайна та привітлива. Я задоволена й усім рекомендую лікарку.
Альона 18 Апрель 2024
Марина 07 Апрель 2024
Мені сподобалась лікарка, її відношення, те як вона усе пояснила. Усім залишилась задоволена.
Любов 20 Март 2024
Візит пройшов досить комфортно.
Надія 21 Февраль 2024
Мене дуже все влаштовує, лікар мені підійшов як людина і як спеціаліст. Лікар гарно спілкується і добре ставиться до пацієнтів. Лікування проходить добре, все змінилося в кращий бік, лікування допомагає, плануємо звернутися до лікаря ще
Максим 22 Январь 2024
Сподобалось, що лікарка усе поясняла, я запитав стосовно деяких ліків - які краще використовувати, для чого вони, й отримав чіткі відповіді. Почувався досить комфортно.