Олеся Сергеевна специализируется на диетологии и гастроэнтерологии. Проводит анализ пищевых привычек и текущего питания, анализ результатов лаболаторной диагностики организма, подбор системы питания, составление индивидуальных программ питания. Ведение приема взрослых и детей от 3 лет.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 34 отзыва
Наталія 06 Ноябрь 2024
Була вперше у цього лікар на візиті. Враження залишилося позитивне, лікар чудово виконала свою роботу. Візит пройшов доволі добре, все було прекрасно. Дякую.
Оксана 28 Октябрь 2024
Все сподобалось.
Заліна 26 Июль 2024
Лікар надала кваліфіковану консультацію та всі необхідні рекомендації. Чітко та доступно усе пояснила, виконала свою роботу на відмінно. Зашилася повністю задоволена візитом у цього лікаря.
Віра 03 Май 2024
Первинна консультація сподобалася, напевне потрібні будуть додаткові консультувння, ала наразі все добре, дякую.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Устина 19 Апрель 2024
Мені не дуже сподобалось, що кабінет лікаря знаходиться у приміщені у звичайній, державній поліклініці, на мою думку, приватні кабінети не повинні там знаходитись.
Дар'я 01 Апрель 2024
Усе сподобалось - людина розповіла усе як належно.
Юлія 22 Март 2024
Лікар все гарно пояснила, прийом сподобався
Ірина 21 Март 2024
Наразі це була перша консультація у нас з цим лікарем. Поки що мені все сподобалося, як для першого разу мене все повністю задовольнило.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Леонід 12 Февраль 2024
Візитом задоволений, отримав потрібну мені інформацію щодо моєї проблеми та її вирішення, звертатимуся, дякую.
Єва 12 Январь 2024
Дуже задоволена консультацією Олесі Сергіївни, уважна, ввічлива, досвідчена та компетентна лікарка, вислухала мене та відповіла на всі мої запитання, я їй дуже вдячна, рекломендую!