Оксана Романовна специализируется на выявлении и терапии различных нарушений и патологических проявлений, поражающих кожные покровы головы. Осуществляет различного рода манипуляции по лечению проблем кожи головы, таких как выпадение волос и облысение.
Лікар була інформативною, розказала мені мої проблеми і як вирішити проблеми, але у мене було відчуття, що лікар не зацікавлена
Вероника 22 Сентябрь 2023
Лікарка фахова та професійна, надала гарну консультацію.
Юлія 09 Сентябрь 2023
Консультацією залишилась задоволена
Вікторія 08 Сентябрь 2023
Перше враження - задоволена.
Богдана 15 Август 2023
Дуже вдячна лікарю за допомогу, відчувається високий професіоналізм лікаря, я знайшла всі відповіді на питання
Альона 28 Июль 2023
Консультація була проведена на вищому рівні, лікар ввічлива, дуже уважна. Я раніше зверталася до багатьох трихологів, після здачі аналізів, була здивована що лікар надала безкоштовну консультацію. Прийом сподобався, буду звертатися ще
Ирина 20 Июль 2023
Консультація трихолога сподобалось, все дуже інформативно викладено. На всі свої питання я отримала відповідь, а навіть і більше. Мені підібрали індивідуальний домашній догляд, та порекомендували процедури для вирішення моєї проблеми. Ніякого випарювання процедур та косметики я на собі не відчула. У кожної людини завжди є вибір купувати чи ні і чи проходити процедури.
Марія 15 Июль 2023
Прием понравился, доктор помогла разобраться в проблеме, дала рекомендации
Не рекомендую
Анастасія 06 Июль 2023
Я не впевнена в тому що лікарка за правду, склалося враження що вона хоче продати свою послугу та товари.
Владислав 06 Июль 2023
Лікарка чудова людина, консультація пройшла зрозуміло. Все пройшло дуже якісно та просто.