Оксана Романівна спеціалізується на виявленні та терапії різних порушень і патологічних проявів, що вражають шкірні покриви голови. Здійснює різного роду маніпуляції з лікування проблем шкіри голови, таких як випадання волосся і облисіння.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 1409 відгуків
Діана 13 Грудень 2024
Прийом пройшов добре, лікар дуже чуйна, ввічлива. Лікар все уважно вислухала, все прокоментувала, дала відповіді на всі мої питання, візит до лікаря сподобався, я задоволена
Вадим 10 Грудень 2024
Мене все влаштувало на прийомі, дякую.
Олександр 06 Грудень 2024
На прийомі все було добре, дякую.
Тетяна 06 Грудень 2024
Мало маркетингу, лікар не намагається щось продати, говорить все по суті, нічого зайвого. Лікар розумна, свою справу знає, прийом сподобався, лікарем задоволені
Вадим 04 Грудень 2024
Євген 27 Листопад 2024
Оцінюю на найвищій бал, все було чудово, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, все супер, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Юрій 22 Листопад 2024
Професійна консультація і якісні рекомендації
Направлено до клініки
Вікторія 14 Листопад 2024
Лікарка рекламувала свою продукцію у якої немає ліцензії, я взагалі не побачила сертифікатів про її медичну освіту.
Катерина 12 Листопад 2024
На прийомі мені все сподобалося, мене візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби,
дякую.
Надія 12 Листопад 2024
Все нормально було, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.