Игорь Николаевич - врач невропатолог. Проводит консультирование, лечение больных с неврологической патологией, как ургентных, так и плановых, выполняет паравертебральные блокады, осмотр с помощью эхоэнцефалоскопа, анализ обследований (РЭГ, ВИЧ-ЭГ, ЭЭГ, УЗИ сосудов головного мозга, позвоночника).
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 26 отзывов
Євген 12 Октябрь 2024
Направлено в клинику
Каріна 22 Сентябрь 2024
Прийшовши до лікаря, він одразу сказав, що моя проблема не його профілю, а кардіолога, але коли я прийшла до кардіолога, той підтвердив, що моя проблема саме неврологічного характеру, тому мені наразі прийдеться шукати більш освіченого невролога.
19 Август 2024
Олександра 31 Июль 2024
Прийом сподобався. Лікар конструктивно розказав що потрібно робити, визначив діагноз, все дуже професійно і лаконічно, все супер!
Анна 07 Июль 2024
Добре пояснює, під час консультації зміг допомогти.
Надія 16 Июнь 2024
Лікар сподобався, консультацією задоволена, все добре, дякую.
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Олена 21 Апрель 2024
Лікар гарна, із досвідом людина, на перший погляд, здався професійним, з ним було не напряжно розмовляти, він намагався мене заспокоїти розповідаючи різні випадки з практики як міг, намагався допомогти. Мені було комфортно під час консультації, тому я залишилась задоволеною.
Діана 06 Апрель 2024
Лікар дуже гарний, вислухав мене уважно, швидко та вірно поставив діагноз, пояснив всі деталі прроблеми, призначив лікування, яке дійсно мені допомогло, я задоволена по всім параметрам, дякую.
Анонімно 12 Март 2024
Марина 07 Март 2024
Дуже добре пройшов візит. Лікар доступно все пояснив, чітко та детально все розказав.