Врач Ревматолог, Вертебролог Федьков Дмитрий Леонидович на Doc.ua

Отзывы о Федьков Дмитрий Леонидович

Отзывов: 43
Консультация от1590 грн
Дмитрий Леонидович – высококвалифицированный врач-ревматолог и вертебролог, кандидат медицинских наук. Специализируется на таких заболеваниях: ревматоидный артрит, псориатический артрит, аксиальный спондилоартрит, остеоартроз, стеопороз, системная красная волчанка, системная склеродермия, феномен Рейно, системные васкулиты, подагра, ревматизм, бурсит, фибромиалгия. Проводит ультразвуковую диагностику суставов и лечебные манипуляции под контролем УЗИ, что позволяет добиться максимальной точности и безопасности процедур. Обладает современными методами диагностики и лечения. Соавтор отечественных адаптированных протоколов оказания медицинской помощи ревматологическим больным. Соучредитель и медицинский директор немецкой компании Midaia GmbH, которая занимается разработкой и внедрением цифровых технологий в области ревматологии. Доцент кафедры внутренней медицины №3 НМУ им. О.А. Богомольца. Является независимым экспертом Государственного экспертного центра Минздрава Украины по экспертизе иммунобиологических препаратов, членом рабочей группы Государственного формуляра, секретарем Ассоциации ревматологов г. Киева. Автор более 150 публикаций, в т.ч. 23 – в европейских изданиях. Свободно владеет английским языком. Возможны также онлайн консультации!
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 43 отзыва

Оксана 11 Август 2026
4 серпня 2026 року я залишила негативний коментар про прийом у лікаря. Після подальшого спілкування ми усунули непорозуміння, і мені надали якісну консультацію.
Юрій 04 Август 2026
Я звернувся до лікаря,Федькова Дмитра Леонідовича,з болями у попереку,лікар вислухав мої скарги,подивився мої аналізи,кт,мрт, та виніс свій вердикт,після дообстеження,провів процедуру,яка мені надасть можливість забути про біль, за стільки років.Дуже дякую,за професійний підхід,уважність,дуже рекомендую.Будте здорові
Направлено в клинику
Оксана 04 Август 2026
Візит оцінюю максимум на два бали, консультація була просто ні про що. До того ж рекомендації було надруковано російською мовою. Ми дуже не задоволені, більше до цього лікаря звертатись не будемо.
Визит в клинику
Олена 31 Июль 2026
Звернувся до ревматолога через біль у плечі. Дмитро Леонідович уважно вислухав мої скарги, ретельно оглянув, усе доступно пояснив і відповів на всі мої запитання. Сподобалося, що лікар не поспішав із висновками, а детально розібрався в ситуації та пояснив подальший план обстеження й лікування. Дякую Дмитру Леонідовичу за професійний підхід, уважність і людське ставлення. Рекомендую всім, хто шукає компетентного та небайдужого ревматолога.
Михайло 31 Июль 2026
Хочу щиро подякувати Дмитру Леонідовичу за уважний і професійний прийом. Лікар уважно вислухав, усе доступно пояснив, відповів на мої запитання та створив спокійну й доброзичливу атмосферу. Від прийому залишилися лише позитивні враження. Рекомендую Дмитра Леонідовича як компетентного та уважного фахівця.
Віктор 22 Май 2026
Дмитро Леонідович добре проконсультував. Ми задоволені візитом.
Віктор 17 Апрель 2026
Нормальний лікар. Все гаразд
Олена 30 Январь 2026
Майже ніколи не пишу відгуки, але цього разу не можу не поділитися. Мої очікування від візиту були значно меншими, ніж реальний результат. Звернулася до лікаря Дмитра Леонідовича з сильним болем у плечі. Лікар провів УЗД, уважно вислухав усі скарги, детально пояснив ситуацію, поставив діагноз та зробив укол. Дуже уважний, професійний і компетентний спеціаліст. Залишилися лише позитивні враження. Щиро рекомендую!
Ілля 06 Январь 2026
Тетяна 26 Декабрь 2025
Все пройшло чудово, нам дуже все сподобалось, в нас була консультація з Дмитром Леонідовичем, а також проведено певні маніпуляції. Дуже дякуємо, ми повністю задоволені візитом.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew