Станислав Иосифович занимает должность главного врача в «Миладе». Он является опытнейшим аллергологом-пульмонологом, психотерапевтом. Доктор Дембицкий ведет медицинскую практику в Украине и России свыше 30 лет. Дембицкий С. И. является автором уникальной методики лечения бронхиальной астмы и бронхита, при которой пациенту интратрахеально вводятся лекарственные «коктейли».
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 6 отзывов
Варвара 23 Март 2018
Направлено в клинику
Максим 26 Сентябрь 2017
Любовь 08 Ноябрь 2016
Направлено в клинику
Олег 04 Октябрь 2016
Я зрозумів, що доктор не тільки пульмонолог, але і психотерапевт. Він будував свій діалог так, щоб переконати вас, що ви хронічно хвора людина. Я захворів перший раз на два роки і вважаю це нормальним. Доктор не проводив огляду і не до кінця вислухав мене сказав, что я повинен купити сеанс коктелів. За словами лікаря, сучасна медицина не зможе вилікувати кашель, допоможуть тільки його коктелі. В мене сталося враженя, що якщо він і кваліфікований лікар, то такий-собі шарлатан. Людям, які приходять, нав'язується думка, що вони хронічно хворі і єдине лікування - це коктелі. Коли я запитав чи можемо ми обійтись без коктелів, спеціаліст заявив, що не буде мене лікувати, бо я йому не довіряю. Або коктелі, або ні як. В результаті, я заплатив не зрозуміло за що, нічого не отримавши від консультації. Заплативши гроші лікарю, він не поставив мені діагноз, не провів консультацію. Можливо, людям з бронхіальной астмой і допомогають ці коктелі, але в мене просто кашель вперше за два роки і немає хронічних захворювань. Залишилось негативне враження від візиту. Склалось враження, что лікар просто хоче збити більше грошей з пациєнтів, назначаючи ці коктелі.