Врач Дерматолог, Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Терещенко Анна Юрьевна на Doc.ua
Врач второй категории
Отзывов: 285
Консультация от900 грн
Врач проводит диагностику и лечение такой болезни, как угревая болезнь, розацеа, периоральный дерматит, себорейный дерматит, атопический дерматит, герпес, микозы кожи, онихомикоз, аллергодерматоз, стрептодермия, экзема, псориаз. Проводит дерматоскопию и удаление новообразований кожи (родинки, себорейные кератомы, папилломы, ангиомы, бородавки, контагиозный моллюск).
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 283 отзыва

Олександра 10 Июнь 2026
Лікар дуже уважний, провела огляд, все подивилася, на всі питання мої відповіла. Прийом сподобався. Через деякий час планую звернутися до лікаря ще
Андрій 03 Июнь 2026
Візит пройшов добре, все було чудово. Дякую.
Альона 02 Май 2026
Лікар дуже компетентна у своїй справі, гарно все пояснила, немає взагалі  ніяких питань до лікаря, прийом пройшов чудово. Планую звернутися до лікаря на наступний прийом
Михайло 15 Апрель 2026
Наталія 13 Апрель 2026
Я дуже задоволена, все пройшло добре, дякую.
Вікторія 09 Апрель 2026
Прийом пройшов чудово, я приємно вражена. До трихологів я звертаюся з 2022 року, мені дуже сподобався візит до лікаря, видно, що лікар висококваліфікований, зацікавлений допомогти, огляд відбувся на високому рівні, мені доступно все пояснили, показали на трихоскопії що відбувається і який зараз стан. Я дуже задоволена візитом
Юлія 03 Апрель 2026
Все дуже сподобалося на візиті, дякую.
Олена 27 Март 2026
Дарина 27 Март 2026
Мені дуже приємно було знаходитись в цій клініці. Персонал привітний .Лікар відповіла на всі мої питання та призначила лікування вже пару днів користуюсь засобами та вже бачу результат.
Тетяна 27 Февраль 2026
Приємні враження візиту до лікаря. Все було добре записалась ще на повторну консультацію
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11