Врач Дерматолог, Дерматовенеролог Зинчук Андрей Анатольевич на Doc.ua
4.8

Отзывы о Зинчук Андрей Анатольевич

Консультация от950 грн
Андрей Анатольевич занимается лечением хронических воспалительных процессов половых органов у мужчин и женщин (венерические заболевания), алопеций, грибковых заболеваний кожи и ногтей, рожистого воспаления, трофических язв, фурункулов, карбункулов. Также специализируется на лечении аллергии у взрослых и детей
4.8
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 69 отзывов

Карина 17 Сентябрь 2026
Ситуацию исправлено
Марія 14 Сентябрь 2026
Лікар не компетентно відповідав на запитання. Я не отримала відповіді на питання, що мене цікавили, мені просто одразу повідомили, що необхідно робити видалення, на цьому все.
Зинчук Андрей Анатольевич 15 Сентябрь 2026
Шановна Маріє Олегівно, дякую за ваш відгук. Мені шкода, що консультація 14.09.2026 року не виправдала ваших очікувань. Під час прийому я провів дерматоскопію та діагностував вірусне захворювання. Також надав роз'яснення щодо неефективності таблеток та вакцин у даному клінічному випадку, зважаючи на тривалий перебіг хвороби та використання не дієвих засобів народного лікування. Рекомендація видалення радіоножем була надана як прямий і найбільш результативний метод лікування. Буду радий відповісти на додаткові запитання в зручному для вас форматі.
Юлія 04 Сентябрь 2026
Враження гарні персонал в клініці чудовий. Гарно зустріли , підказали. Лікар гарний все детально на консультації розповів мені все сподобалось
Лєна 18 Август 2026
Консультація пройшла добре. Лікар призначив лікування.
Владислав 05 Август 2026
Візит пройшов чудово, дякую.
Олексій 11 Апрель 2026
Анатолій 27 Ноябрь 2025
Сергій 04 Октябрь 2025
Все пройшло добре.
Дмитро 23 Сентябрь 2025
Мене все влаштувало на візиті, все дуже сподобалося. Доволі було все зрозуміло пояснено зі сторони лікаря.
Направлено в клинику
Ольга 27 Май 2025
В самоокупності вартість консультації та п'ятихвилинний огляд без рукавиць і розказування десять хвилин що бачив п'ятнадцять років ці проблеми та точно знає що це.Без аналізів та додаткових досліджень без рекомендацій без роз просів що я їм на якій дієті сиджу чи займаюсь спортом, чи є додаткові проблеми які можуть викликати лікар рішив до цієї проблема що він кваліфікований спеціаліст тому мені не сподобалося
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7