Киев
Врач Нейрохирург Зябченко Вадим Иванович на Doc.ua

Отзывы о Зябченко Вадим Иванович

Отзывов: 153
Консультация от800 грн
Детский нейрохирург ведет консультативный прием и выполняет оперативное лечение при патологиях головного и спинного мозга у детей. Помогает при врожденных пороках развития центральной нервной системы, родовых травмах, гидроцефалии, черепно-мозговых и спинно-мозговых травмах, новообразованиях головного и спинного мозга у детей
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 152 отзыва

Андрій 19 Февраль 2025
Лікар дуже уважний, компетентний, ввічливий, все мені пояснив, я задоволена, ставлю найвищу оцінку.
Андрій 17 Февраль 2025
Звертаємося до цього лікаря не вперше, задоволені візитом, все добре.
Святослав 12 Февраль 2025
Гарний фахівець, мені сподобався прийом, дякую.
Андрій 07 Февраль 2025
Нам сподобалося відношення, уважність лікаря. рекомендації, все добре, дякую.
Арсен 07 Февраль 2025
Мені сподобалося те, як саме проконсультутвав мене лікар. його рекомендації, які дійсно в нашому випадку мають бути дієвими. Наступний візит плануємо через півроку.
Олена 06 Февраль 2025
Нам все сподобалося на візиті. Лікар професійний спеціаліст, тільки хотілося, щоб висновок був у паперовому вигляді, а вийшло так що все було просто на словах розказано.
Юлія 06 Февраль 2025
Нам все сподобалося на візиті. Прийшли, лікар нас зразу прийняв, доволі швидко та легко все було. Все доступно та просто пояснив, роз'яснив нам всі нюанси.
Максим 03 Февраль 2025
На прийомі все було добре, без зайвих ділем, ми задовлені обслуговуванням. Дякую.
Микита 31 Январь 2025
Я дуже задоволена лікарем, і дякую сервісу за зручність запису, буду звертатися, дякую!
Артем 29 Январь 2025
Дуже подобається лікар, дуже хороший лікар, молодець, знає свою роботу. Ми дуже задоволені лікарем
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости