Киев
Врач Нейрохирург Зябченко Вадим Иванович на Doc.ua

Отзывы о Зябченко Вадим Иванович

Консультация от1000 грн
Детский нейрохирург ведет консультативный прием и выполняет оперативное лечение при патологиях головного и спинного мозга у детей. Помогает при врожденных пороках развития центральной нервной системы, родовых травмах, гидроцефалии, черепно-мозговых и спинно-мозговых травмах, новообразованиях головного и спинного мозга у детей
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 165 отзывов

Леся 17 Апрель 2025
Вадим Іванович чудовий лікар, нам дуже все сподобалося на візиті у цього лікаря.
Руслана 17 Апрель 2025
Доволі тямущий лікар, гарно нас оглянув, підказав чудово різні рішення нашої проблеми. Залишилися максимально задоволені візитом у цього лікаря.
Дар'я 15 Апрель 2025
Все сподобалось.
Давид 07 Апрель 2025
У нас була дуже коротка розмова з лікарем, але нам цілому все сподобалось. Лікар нам коротко пояснив, оглянув дитину і все.
Валерія 07 Апрель 2025
Лікар супер, чудовий фахівець, тепер тільки до нього будемо звертатися, дякую!
Юстина 02 Апрель 2025
Нам все сподобалося, ми запізнювалися на прийом до лікаря, лікар почекав, все пояснив і розказав, все було зрозуміло, ми задоволені візитом
Варвара 31 Март 2025
Дуже задоволена консультацією. Лікар все детально пояснив по нашому запиту, і подальших діях. Відчувається професіоналізм. Дякую!
Максим 26 Март 2025
Візит до лікаря дуже сподобався. Лікар уважно передивився всі наші висновки, зʼясувалося що раніше інші лікарі нам поставили неправильний діагноз. Лікар нам все розказав по діагнозу, ми дуже задоволені прийомом
Катерина 19 Март 2025
Чудовий лікар, все пояснив нам просто та доступно. Дякую.
Ванеса 12 Март 2025
Нам дуже сподобався прийом, лікар відповів на всі наші питання, дуже хороша консультація, ми дуже задоволені прийомом
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости