Дитячий нейрохірург веде консультативний прийом і виконує оперативне лікування при патологіях головного і спинного мозку у дітей. Допомагає при вроджених вадах розвитку центральної нервової системи, родових травмах, гідроцефалії, черепно-мозкових і спинно-мозкових травмах, новоутвореннях головного і спинного мозку у дітей
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 171 відгук
Артем 12 Серпень 2025
Прийом прийшов чудово, в доброзичливій обстановці. Лікар надав кваліфіковану консультацію із повним поясненням та рекомендаціями. Рекомендую на всі сто відсотків.
Віка 23 Липень 2025
Чудовий лікарь, подивився малечу, проконсильтував, відповів на запитання все грамотно, швидко і чітко.
Єгор 09 Липень 2025
Прийом пройшов дуже добре. Вадим Іванович дуже компетентно нам все розповів, заспокоїв. Хороший, адекватний лікар, ніяких зауважень не було
Оксана 05 Червень 2025
Любов 12 Травень 2025
Лікар нам дуже сподобався, розказав нам все доступно, саме те що було нам потрібно. Візит пройшов доволі добре. Дякуємо.
Євген 08 Травень 2025
Консультація сподобалась уважний лікар все вислухав чудово було все
Леся 17 Квітень 2025
Вадим Іванович чудовий лікар, нам дуже все сподобалося на візиті у цього лікаря.
Руслана 17 Квітень 2025
Доволі тямущий лікар, гарно нас оглянув, підказав чудово різні рішення нашої проблеми. Залишилися максимально задоволені візитом у цього лікаря.
Дар'я 15 Квітень 2025
Все сподобалось.
Давид 07 Квітень 2025
У нас була дуже коротка розмова з лікарем, але нам цілому все сподобалось. Лікар нам коротко пояснив, оглянув дитину і все.