Оксана Николаевна специализируется на лечении заболеваний желудка, пищевода, печени, поджелудочной железы, желчного пузыря, проводит ректороманоскопию. Является автором 28 научных статей и 1 патента.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 93 отзыва
Катерина 03 Ноябрь 2024
Все дуже сподобалось.
Леся 20 Октябрь 2024
Ситуацию исправлено
Максим 19 Сентябрь 2024
Ми не отримали від лікаря конкретної відповіді в чому проблема і чому температура була у пацієнта, лікар була більше зфокусована як психолог, а нам була потрібна консультація гастроентеролога
Власова Оксана Николаевна 20 Сентябрь 2024
Максим, доброго дня! Щоб виявити дійсну причину походження болей та температури, лікар може скерувати на додаткові аналізи та обстеження. Всі призначення і рекомендації лікаря відповідають клінічній картині на час консультації. Оксана Миколаївна є висококваліфікованим спеціалістом, яка прописує призначення суто при їх необхідності і Адміністрація медичного центру не має сумніву в компетентності та правильності дій лікаря.
Бажаємо Вам здоров'я!
Катерина 15 Сентябрь 2024
Лікарка дуже сподобалась індивідуальним підходом. Задавала багато питань і виходячи саме з моєї ситуації підібрала лікування. Пишу через довгий час і можу запевнити, що воно подіяло! Аналізи ніякі не потрібно було здавати (вистачило того, що було на руках). І взагалі вийшла з прийому в прекрасному настрої, бо Оксана Миколаївна як професіонал вміє підбирати правильні слова і заспокоїти пацієнта.
Анонімно 18 Июнь 2024
Павло 13 Июнь 2024
Усе пройшло добре, візитом задоволений,
Катерина 06 Июнь 2024
Камилла 25 Апрель 2024
Хороший врач, все ясно и доступно, прием понравился
Анастасія 23 Апрель 2024
Лікарка говорить все по факту, не витрачає час на зайве, все по факту, дає чіткі рекомендації. Я вийшла максимально задоволена від того що мені сказали, порекомендували та розказали що в загалі відбувається. Прийом дуже сподобався
Антон 19 Апрель 2024
Все на відмінно, лікарка уважно вислухала, надала рекомендації, дякую.