Днепр
Врач Невролог, Врач функциональной диагностики Лоик  Елена  Владимировна  на Doc.ua
Консультация от500 грн
Врач невролог детский и взрослый, проводит лечение различных психоневрологических заболеваний: головных болей, энуреза, бессонницы, эпилепсии, гидроцефалии, осложнений воспалительных болезней, травм мозга, вегетативных дисфункций и др.
Рейтинг врача
Отзыва

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 354 отзыва

Олександр 26 Июнь 2025
Дуже професійний підхід, дуже сподобалась лікар. Дуже шкода що ми раніше не знали що у нас є такий хороший лікар! Ми дуже задоволені лікарем
Тетяна 19 Июнь 2025
Лікар нам дуже сподобався. Також дуже сподобалося як лікар надала інформацію. Дійсно було досить багато корисної інформації.
Іван 18 Июнь 2025
Лікарю найвищий бал! Олена Володимирівна - дуже професійна людина, дуже розуміється у свої професії, у мене не було навіть ніякого питання, лікар все "розжувала", все розказала, все прописала і все прокоментувала. У нас залишились найкращі враження!
Ярослав 17 Июнь 2025
Лікарка дуже кваліфікований фахівець, роз'ясняє все дуже зрозуміло і просто.
Дарія 16 Июнь 2025
Любов 12 Июнь 2025
Сподобався підхід лікаря до дитини зразу його знайшла і досить комфортно в спілкування з нею.
Кароліна 07 Июнь 2025
Я дуже задоволена лікарем. Лікар гарний фахівець, призначив нам лікування, відповів на всі мої запитання.
Дмитро 03 Июнь 2025
Дуже професійний лікар. Знаємо вже сім років. Рекомендації чіткі, дієві, нічого зайвого, допомога на вищому рівні. Рекомендую.
Матвій 31 Май 2025
Дуже сподобалася концепція. Професійно, неквапливо. Дитина почувала себе комфортно. Лікар надала всі відповіді на запитання. Дякую
Валентина 27 Май 2025
Лікар провела діагностику все розповіла ніяких претензій все супер
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Врачи поблизости