Врач невролог детский и взрослый, проводит лечение различных психоневрологических заболеваний: головных болей, энуреза, бессонницы, эпилепсии, гидроцефалии, осложнений воспалительных болезней, травм мозга, вегетативных дисфункций и др.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 338 отзывов
Всеволод 03 Апрель 2025
Олена Володимирівна професіонал своєї справи, знайшла підхід до дитини як ніхто. Візит дуже сподобався.
Варвара 03 Апрель 2025
Євгенія 02 Апрель 2025
До прийому у лікаря в принципі не маю питань, але в країні четвертий рік війна, а в клініці все на російській мові, спілкування також, це не зрозуміло і це викликало логічні запитання у моєї дитини і у мене.
Богдан 02 Апрель 2025
На нашу думку, лікар не повністю вдалася в проблему, вважаємо, що призначене лікування не дуже коректне. Лікар призначила препарат, на якому написано що для дітей не застосовують, а дитині пʼять років.
Аліна 25 Март 2025
Марія 11 Март 2025
Вероніка 11 Март 2025
Олена Володимирівна дуже компетентний лікар, нам дуже все сподобалося на візиті. Дякуємо.
Тимофій 10 Март 2025
Робота лікаря нам дуже сподобалася, дякуємо! Лікар була дуже уважна, провела багато методів дослідження, чітко розповіла діагноз, розказала свою подальшу тактику лікування. Нам був потрібен курс масажу, лікар направила до професіонала, ми зараз цім займаємося і лікуємося, тому ми дуже раді що потрапили до цього лікаря, нам все дуже сподобалося
Владислава 07 Март 2025
Лікар приємна людина, візит пройшов добре, все було нормально. Дуже все сподобалося на візиті.