Лікар невролог дитячий і дорослий, проводить лікування різних психоневрологічних захворювань: головного болю, енурезу, безсоння, епілепсії, гідроцефалії, ускладнень запальних захворювань, травм мозку, вегетативних дисфункцій і ін.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 338 відгуків
Всеволод 03 Квітень 2025
Олена Володимирівна професіонал своєї справи, знайшла підхід до дитини як ніхто. Візит дуже сподобався.
Варвара 03 Квітень 2025
Євгенія 02 Квітень 2025
До прийому у лікаря в принципі не маю питань, але в країні четвертий рік війна, а в клініці все на російській мові, спілкування також, це не зрозуміло і це викликало логічні запитання у моєї дитини і у мене.
Богдан 02 Квітень 2025
На нашу думку, лікар не повністю вдалася в проблему, вважаємо, що призначене лікування не дуже коректне. Лікар призначила препарат, на якому написано що для дітей не застосовують, а дитині пʼять років.
Аліна 25 Березень 2025
Марія 11 Березень 2025
Вероніка 11 Березень 2025
Олена Володимирівна дуже компетентний лікар, нам дуже все сподобалося на візиті. Дякуємо.
Тимофій 10 Березень 2025
Робота лікаря нам дуже сподобалася, дякуємо! Лікар була дуже уважна, провела багато методів дослідження, чітко розповіла діагноз, розказала свою подальшу тактику лікування. Нам був потрібен курс масажу, лікар направила до професіонала, ми зараз цім займаємося і лікуємося, тому ми дуже раді що потрапили до цього лікаря, нам все дуже сподобалося
Владислава 07 Березень 2025
Лікар приємна людина, візит пройшов добре, все було нормально. Дуже все сподобалося на візиті.