Дніпро
Лікар Невролог, Лікар функціональної діагностики Лоїк Олена Володимирівна на Doc.ua
Лікар невролог дитячий і дорослий, проводить лікування різних психоневрологічних захворювань: головного болю, енурезу, безсоння, епілепсії, гідроцефалії, ускладнень запальних захворювань, травм мозку, вегетативних дисфункцій і ін.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 334 відгуки

Аліна 25 Березень 2025
Марія 11 Березень 2025
Вероніка 11 Березень 2025
Олена Володимирівна дуже компетентний лікар, нам дуже все сподобалося на візиті. Дякуємо.
Тимофій 10 Березень 2025
Робота лікаря нам дуже сподобалася, дякуємо! Лікар була дуже уважна, провела багато методів дослідження, чітко розповіла діагноз, розказала свою подальшу тактику лікування. Нам був потрібен курс масажу, лікар направила до професіонала, ми зараз цім займаємося і лікуємося, тому ми дуже раді що потрапили до цього лікаря, нам все дуже сподобалося
Владислава 07 Березень 2025
Лікар приємна людина, візит пройшов добре, все було нормально. Дуже все сподобалося на візиті.
Анна 05 Березень 2025
Нам дуже все сподобалося на візиті.
Софія 25 Лютий 2025
Ми  дуже задоволені лікарем. Прийом відбувся вчасно, дуже гарний лікар, професіонал своєї справи, привертає до себе. Лікар назначив лікування, підтримка лікаря в вайбері. Плануємо звертатися до лікаря і надалі
Тихон 17 Лютий 2025
Все чітко, по суті, лікарка оглянула і надала призначення і рекомендації, ми задоволені, дякуємо!
Глєб 26 Липень 2021
Алиса 21 Липень 2021
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу